Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleestem egy sztárba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleestem egy sztárba?

Figyelt kérdés

Van egy énekes, akit már amikor megláttam, akkor az volt az első benyomásom, hogy hú de gyönyörű, kb. nem is tudom hogy láttam-e valaha szebbet nála. De ez nem volt elég, emberileg, belsőleg is nagyon-nagyon szimpatikus lett, oké mondhatjátok, hogy élőben nem látom, de akkor is rengetegen vannak akik ennyiből pont, hogy unszimpatikusak lesznek, ő meg ennek ellenére, nagyon jó embernek látom és szerintem nagyon jó társ lenne és a szépsége mellett még e tekintetben sem találkoztam hozzá hasonlóval. Hogy ha itt megálltunk volna, lehet még nem estem volna bele, de ráadásul még olyan elképesztően aranyos, hogy elolvadok tőle... :S Ahogy forgatja a száját beszéd közben, amikor nem tudja mit mondjon vagy nem tudja kifejezni magát és rákérdez a szavakra, ahogy mosolyog, ahogy nevet, ahogy válaszol... áhhh.... + még szingli is.

Szóval az utóbbi 2 hétben estem teljesen bele, de már az-az előtti hónapokban a határán mozogtam. Tudom majd mondjátok, hogy mivel nem ismerem nem lehetek belé szerelmes, de voltam már szerelmes, és most ugyanazt érzem... Olyan rossz, pedig nem akartam, csak egyszerűen elbűvöl. Egész nap rá gondolok, ráadásul mostanában sok a szabadidőm, így a neten is rengeteget nézem őt. Mit tegyek??? Szerintetek teljesen reménytelen?

2015. febr. 28. 09:28
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

Tényleg fiú vagy? :) Szerintem megpróbálhatnád vele felvenni a kapcsolatot, de ne legyél túl nyálas. Biztos vagy Facebookja is. Vagy pl. ha énekes, menj el a koncertjére és próbálj belógni a backstage-be. Vagy nézz utána a törzshelyeinek. :)

Én is kaptam már puszit nagyon fiatalon egy népszerű frontembertől, akiért megvesztem.

2015. márc. 2. 15:31
 12/40 A kérdező kommentje:

Igen, miért? :) (tényleg érdekel :))

Ő mondjuk azt mondta egy interjújában a szingliségével kapcsolatosan, hogy próbálkozhatnak a fiúk, tehát igen ez mondjuk egy opció lenne, van több valódi közösségi oldala. Koncerten nem tudom hogy menne a komolyabb ismerkedés, bár valamilyen szinten nekem is vannak tapasztalataim, hogy lehetséges. Csak az a baj, hogy egy picit a kor miatt is (azért azt nem szeretik a lányok ha fiú fiatalabb még ha nem is sokkal), meg amúgy is félek ezeket a lépéseket megtenni. Már voltak csalódásaim előző szerelmeim kapcsán (ezt ne úgy értésétek, hogy annyira ronda lennék, nem nagyképűségből, de szerintem, ha nem is vagyok egy szívtipró, nem mondanám magam csúnyának), ezért kicsit bátortalanabb vagyok ezeket a lépéseket megtenni. Meg ugye fiatal énekes, most tuti sokan pályáznak rá, mondjuk sokan nem komoly célokkal, ő meg ahogy kivettem inkább komolyabb kapcsolatot szeretne. Amúgy mind2-en, Bp.-iek vagyunk.

2015. márc. 2. 15:45
 13/40 anonim ***** válasza:
Csemer Bogi?
2015. márc. 2. 16:05
 14/40 A kérdező kommentje:
Nem :).
2015. márc. 2. 16:16
 15/40 anonim ***** válasza:
És nem mondod el, hogy ki az? Végülis téged sem ismerünk, meg személyesen őt sem...:)
2015. márc. 2. 22:50
 16/40 A kérdező kommentje:
Eddig azért nem árultam el, mert a kérdés szempontjából szerintem lényegtelen, és akkor a biztonság kedvéért is inkább nem dobálóznék nevekkel, és inkább továbbra sem akarom, de megírom neked privátba, mert megértem a kíváncsiságodat, én is szerintem kíváncsi lennék a helyedben :D.
2015. márc. 3. 03:23
 17/40 anonim ***** válasza:

Nagy cucc, én Ahsoka Tanoba vagyok szerelmes, pedig ő azon túl, hogy nem ember, még csak létezni sem létezik:D

ha akarsz kezdeni valamit az egésszel, keresd meg a csajt és ismerkedj meg vele.... ha ezt nem teszed meg, akkor meg maradj csöndben, értelmetlen az egész.... akkor biztosan reménytelen, ha nem is tud a létezésedről!

Borat is elment Pameláért, és ő sokat utazott ám!

2015. márc. 12. 16:52
 18/40 A kérdező kommentje:
De a Borat nem egy szerelmi történet, az egy görbe tükör az amerikai társadalomnak :D.
2015. márc. 12. 17:04
 19/40 anonim ***** válasza:
Akkor maradj otthon es emésszen fel az értelmetlen sóvárgás!
2015. márc. 12. 17:32
 20/40 A kérdező kommentje:
Nem maradok otthon, holnap megyek pl. suliba :D.
2015. márc. 12. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!