Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleestem egy sztárba?
Van egy énekes, akit már amikor megláttam, akkor az volt az első benyomásom, hogy hú de gyönyörű, kb. nem is tudom hogy láttam-e valaha szebbet nála. De ez nem volt elég, emberileg, belsőleg is nagyon-nagyon szimpatikus lett, oké mondhatjátok, hogy élőben nem látom, de akkor is rengetegen vannak akik ennyiből pont, hogy unszimpatikusak lesznek, ő meg ennek ellenére, nagyon jó embernek látom és szerintem nagyon jó társ lenne és a szépsége mellett még e tekintetben sem találkoztam hozzá hasonlóval. Hogy ha itt megálltunk volna, lehet még nem estem volna bele, de ráadásul még olyan elképesztően aranyos, hogy elolvadok tőle... :S Ahogy forgatja a száját beszéd közben, amikor nem tudja mit mondjon vagy nem tudja kifejezni magát és rákérdez a szavakra, ahogy mosolyog, ahogy nevet, ahogy válaszol... áhhh.... + még szingli is.
Szóval az utóbbi 2 hétben estem teljesen bele, de már az-az előtti hónapokban a határán mozogtam. Tudom majd mondjátok, hogy mivel nem ismerem nem lehetek belé szerelmes, de voltam már szerelmes, és most ugyanazt érzem... Olyan rossz, pedig nem akartam, csak egyszerűen elbűvöl. Egész nap rá gondolok, ráadásul mostanában sok a szabadidőm, így a neten is rengeteget nézem őt. Mit tegyek??? Szerintetek teljesen reménytelen?
Tizenevesen normalis! 15 ev korul, en is sztarokba voltam "szerelmes" DiCaprio, daniel radcliffe, kevin costner stb.
DE ez nem szerelem, kulsore megtetszik, majd olyan tulajdonsagokkal ruhazod fel, amilyennel szeretedned.
Keress olyan szemelyt, aki elerheto!!!
22L
Oké, hogy normális, csak annyira nehéz, mert tényleg szerelmes vagyok belé. Írtam, hogy a külső mellett, amennyire lehet már ismerem belsőleg is, így nem csak én ruházom fel neki ezeket a jó tulajdonságokat. És nem az van szerintem, hogy torzítana a tv, mert egy csomó sztár meg egyáltalán nem is, sőt sokan unszimpatikusak, ő meg olyan csodálatos emberileg, kinézetileg, mindenhogy.
Egyelőre nehéz lenne keresni, mert egyrészt alapból nehéz, másrészt jelenleg teljesen bele vagyok esve.
Ha lenne hangom talán meglehetne valósítani a tehetségkutatós dolgot :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!