Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hoznátok egy ilyen kényes témát szóba?
Egy olyan dumához,mint amit az első lenyomott,csak primitívség és bunkóság kell,nem talpraesettség.
Amúgy meg majdnem 30 éves felnőtt nő vagy,elé állsz,és megmondod neki,hogy beteg vagy,a saját,és a Te érdekedben elmész szépen a nőgyógyászhoz,oszt ennyi.Felnőtt ember jól tudja,hogy egy ilyen betegség esetében nem feltétlenül kell félrelépni,hogy kialakuljon.Se Te,sem ő nem hibás,de gondolom,ezt ő is meg fogja érteni,ha normális,értelmes ember.
Nálunk ez minden hetes. Mindig mondom neki hogy máskor ne b@sszon meg más nőt, mert mindig elkapok tőle valamit :DDD
nevetünk rajta, aztán veszek krémet, vagy doki, és már el is múlt. 23 L
"Egy olyan dumához,mint amit az első lenyomott,csak primitívség és bunkóság kell"
Bocs, de nekem nem sikerült megértenem, hogy ez miért primitív illetve bunkó. Azért, mert tömör, egyértelmű, és nincs tele mellébeszéléssel? lal
huhaa...
nekem is volt egyszer valamim, de sem én, sem a barátom nem voltunk mással. nem biztos, hogy 3. személytől van ;)
csak mondd neki, hogy azt hiszed, elkaptál valamilyen fertőzést, és a nőgyógyásznak szólj, hogy kezeltetni kellene a párodat. egész biztos felír neki krémet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!