Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van az h. ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az h. ha egy lány eleve szép már rögtön ribanc meg kényes?

Figyelt kérdés
és egyből már plázacica, pedig egy tök normál csak a külsője nem átlag ( és ez néha hátrány v. előny ? )
2009. dec. 15. 18:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne általánosíts. Vannak kivételek én ismerek is egyet :)
2009. dec. 15. 18:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is. Magamat :D
2009. dec. 15. 18:53
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Nem, attól hogy szép nem lesz ribanc,meg kényes,csak sajnos a mai torzult társadalmunk azt tartja szépnek,aki tökig ki van festve,kint van a p*csája,és hatalmas a műkörme.Ezek után én nem csodálkozom,hogy akit az átlag szépnek tart az az intelligens ember számára olcsó rib*nc,és kényes is.Igazuk is van.
2009. dec. 15. 18:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Lemaradt a fotó, csajok :)
2009. dec. 15. 19:10
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

:)

Én is tok 13 éves kis divatsunát, aki csak azért dug(11 évesen kezdte el lecidázással), meg azért festegeti magát, azért vannak qva nagy műkörmei meg azért lop ki az anyjáék pénztárcájából a 10 ezer forintokat, hogy vegyen parfümöt, mert, hogy az ilyenek ott a sulijukba a menők meg h az a gáz, ha valaki nem converse cipőt hord...

(vöröscsillag ikszdé) Érdekes, egész szép kiscsaj, de ránézel látod h egy kis ribi :)))

Hajviselete is, a ruhái meg a kis köcsög amerikaimádó és Magyarországot gyűlölő stílusa....Mert h ez a filing meg style jó (beszélj már magyarul bazzeg)... :)))

Szal nagyrészt aki nagyon jól néz ki az általában egy ribi kb ennyi :P

2009. dec. 15. 19:11
 6/11 anonim ***** válasza:
58%
Ja tényleg,hol vannak a fotók?Csúnya moderátorbácsi letörölte tegnap,hm?
2009. dec. 15. 19:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

De néznéd meg ezeket a kislányokat reggel,nulla sminkkel,és valószínűleg egy csúnyácska kislány pislogna vissza rád.

Tudod:"Az aki szép,az reggel is szép..."

2009. dec. 15. 19:15
 8/11 werte ***** válasza:
72%

Van a természetes szépség, aki a megfelelő mértékű szépségkiegészítőkkel varázsolja magát még gyönyörűbbé. Vannak akik egy malteros vödörbe borultak-csúnyák és még jobban elcsúfítják magukat, valamint az átlagok, akik szintén nem értenek a szépségápoláshoz.

Aztán a nyafogó hisztis kényesek,akik minden körülmények között idegesítő " szépségek ". Sajnos, az utóbbi réteg szaporodóban van

2009. dec. 15. 19:41
 9/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat de én arról beszéltem h. semmi smink és alapjáraton ( am. ismerek egy ilyet) szval kedves kány és semmi ribvancság nincs benne és még nem is kényes szerintem sokan külsőre itélnek ez a baj !!
2009. dec. 15. 20:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez úgy működik, hogy aki szép, azt körülrajongják a pasik már egész fiatalon, ergo előbb utóbb rájön, hogy van "hatalma" a szépsége miatt, ezért elribancosodik. Az a gond ezzel, hogy azt hiszik, a külső minden, és sajnos a pasik is az ilyen csajokat szeretik manapság. Nem vagyok csúnya, de a legszebb sem, van barátom, és jópár fiú bepróbálkozott már nálam, de sose voltam beképzelt, és sose volt önbizalmam. Sokszor elképzeltem, milyen lenne, ha nagyon szép lennék, de rájöttem, akkor csak a külsőmmel foglalkoznék, és valószínűleg a személyiségem is más lenne, és én nem akarok ribanc lenni. Ennyit nem ér a szépség. Nem mintha lenne választási lehetőségem:)
2009. dec. 15. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!