Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30/F, szüleimmel élek, nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30/F, szüleimmel élek, nincs jó állásom: mekkora az esélyem párt találni?

Figyelt kérdés

Neten ismerkdek fölleg. Sztem jóképű vagyok, de alig írnak a nök vissza.

Egy idejig levelezgetünk de nem írnak vissza egy idő utánn.

Lehet azért mert nincs házam kocsim ha van munka akor van pénzem ha nincs akor nincs

Sokszor írják hogy ülljünk be vhova de arra sincs most pénzem meg mozira ijenekre.

Fiatalab vagy idöseb (35+) csajoknál van eséjem? Gyerek nem gond.

Egy idösebb csaj csak megbecsüll már egy fiatal jó pasit nem???

2015. febr. 24. 14:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
35+ már nem csajok hanem nők. Megbecsülés lenne de eltartani senki nem fog. Keress állandó munkát és utána ismerkedj.
2015. febr. 24. 14:30
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj, ojat talász mint te. Ha nem nőt, akkor fijut. És akko a gyerek se gond
2015. febr. 24. 14:31
 13/29 anonim ***** válasza:
16%

Ha nem lenne szar a helyesírása és jól keresne; de a szüleinél élne, akkor sem lenne esélye a nőknél?

Csak mert én ebben a cipőben járok és eszem ágában sincs elköltözni itthonról. Max akkor, ha a cég fizetné az albérletemet. Szóval felejtsem el a párkapcsolatot?

2015. febr. 24. 14:39
 14/29 Költőnő? ***** válasza:
65%
utolsó; nem. Nekem így se kellenél.
2015. febr. 24. 14:42
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem sok esélyed van a lányoknál/nőknél. Az, hogy jóképű vagy az jó dolog, de hosszútávon önmagában nem sokat ér.

Ha nekem valaki ilyen helyesírással írna egy levelet, biztos, hogy találkozni sem akarnék vele személyesen, mert igénytelennek találom.

Az, hogy ennyi idősen nincs semmid és a szüleidnél élsz, elég sokat elárul rólad. Ha eddig nem vitted semmire, mi a garancia arra, hogy később fogod. A nők zöme szeretne gyereket, de aki emellett felelősségteljesen gondolkodik, az tisztában van azzal is, hogy a gyerekvállalás komoly anyagi teher is. Te mit tudnál az életükhöz hozzátenni? Mennyire tudna rád egy nő támaszkodni, amíg otthon van a kisgyerekkel?

Szerintem se fiatalabbnál, se idősebbnél nincs esélyed hosszútávú, komoly kapcsolatra.

"gyerek nem gond" ??? Hát neked aztán biztos, hogy nem gond, ugyanis a saját életedet sem tudod rendezni.

"Egy idösebb csaj csak megbecsüll már egy fiatal jó pasit nem???"

Miért is kéne téged megbecsülni? A kor és a külső nem érdem, ezért te semmit sem tettél. Megbecsülni én azt becsülöm meg, aki helytáll az életben és tesz azért, hogy legyen valaki. Te eddig semmi olyat nem mutattál fel, amiért megbecsülést érdemelsz. Lógsz, mint gólyafos a levegőben és élsz a szüleid nyakán.

Fiatalab vagy idöseb (35+) csajoknál van eséjem? Gyerek nem gond.

Egy idösebb csaj csak megbecsüll már egy fiatal jó pasit nem???

2015. febr. 24. 14:45
 16/29 anonim ***** válasza:
15%
14: Mondjuk pont te, nekem se. :D
2015. febr. 24. 14:45
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

13-as!

Ha jól keresel, akkor miért nem tudsz albérletet fizetni?

2015. febr. 24. 14:46
 18/29 Költőnő? ***** válasza:
nem baj, nekem már megvan ;)
2015. febr. 24. 14:53
 19/29 anonim ***** válasza:
69%

"Ha nem lenne szar a helyesírása és jól keresne; de a szüleinél élne, akkor sem lenne esélye a nőknél?"

Nálam nem. Nekem az egyik legfontosabb dolog, hogy tudjam, hogy a párom egyedül is életképes. Hogy nem fél önmagától, ha egyedül van.

Legyen képes gondoskodni magáról, főzés, mosás, stb., és legyen annyira mentálisan egészséges, hogy nem esik depresszióba, ha nincsenek körülötte emberek.

2015. febr. 24. 14:57
 20/29 anonim ***** válasza:
30%
PÉNZ nélkül egy senki vagy a nők szemében,mindegy,hogy 15 vagy 50 éves a nő! Bocs,de tényleg.
2015. febr. 24. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!