Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mosolygott rá egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mosolygott rá egy srác a barátomra az utcán, miközben kézenfogva mentünk, miközben az a srác is a barátnőjével ment?

Figyelt kérdés
2015. febr. 24. 08:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert mindketten a csajaikkal mentek. Kb, mint amikor a motorosok egymásra köszönnek. Ne gondolj bele túl sok dolgot.
2015. febr. 24. 08:33
 2/6 A kérdező kommentje:
ja jó, azt hittem, meleg volt a srác
2015. febr. 24. 08:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez így meg kicsit rosszul esik, mintha valami tárgy lennék, aki dísznek jó
2015. febr. 24. 08:40
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Mert lehet az is vagy.
2015. febr. 24. 09:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem most állítsd az agyad, mielőtt kitörne a 3. vh.

Nem kell túlgondolni dolgokat. És főleg nem kell olyanon gondolkodni ami rátok nézve nem vissz előrébb.

És ha meleg lenne? Változna valami? Nyugodtabban aludnál?

Nem? Akkor meg?

2015. febr. 24. 09:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Részvétnyilvanitásnak énis sajnáltam volna.
2015. febr. 24. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!