Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esetleg van olyan ember aki nem ítél el egy ilyen kapcsolatot?
21/F 13/L
A fiú képes várni, addig kell míg a lány be nem tölti a 16-ot, de akkor már a fiú odaköltözhet a lányhoz. (szülői feltétel)
Nagyon szeretik egymást, több mint 9 hónapja együtt vannak.
Téma mindig van, szóval megunni nem fogjuk egymást.
Komolyabb jövőről is beszélnek.
Ki merik mutatni mindenhol hogy szeretek egymást.
(csók, ölelés, kézen fogás)
Külsőre nem látszik nagy korkülönbség.
A lány amúgy sok helyről megkapta, hogy érettebben viselkedik, mint a korabeliek.
Amikor megismerték egymást, több napon keresztül nem tudták egymás korát...
18-as.
Ez nem rosszindulatúság, ez józan ész.
Ne jöjjön senki azzal a baromsággal, hogy ezzel semmi gond sincs.
Mondjuk a pedo úgyse foglalkozik a negatív vélemenyekkel, mert nem képes felfogni, hogy mit is csinál.
Mire írtad ki egyáltalán. Ezen az oldalon az emberek java erkölcstelen, szűz, kiéhezett. Nekik mindegy, lyuk lyuk és kész. Persze, hogy tapsikolnak, értelmi szint a béka s--ge alatt.
Egy normális értékendű, éppelméjű számára se elfogadható ez.
Jah és az élet nem úgy működik, hogyha nem jön össze egy saját korosztályúval, szétnézek az általánosban.
Nem hiszem el, hogy élnek ilyen állatok.
Figyelj ide...
Szerintem, leírtam a kérdésemben hogy amikor el kezdtünk beszélgetni, utána több napon nem ismertük egymás korát...
Nem én kerestem általános iskolások között...
Beleszerettem, még mielőtt a korát megtudtam volna...
De te olyan hülye vagy, hogy ezt 25 ezer féleképpen leírom ezt neked üzenetben, de te csak jújod a magadét, mert bironyítani akarsz...
3 komment-et is írtál... Miaz fáj az igazság hogy van olyan ember is akinem elítél hanem megért? ÉS EL TUDJA OLVASNI ÉS MEGÉRTI A KÉRDÉSEMET!!! Nem úgy mint te ><
"A lány amúgy sok helyről megkapta, hogy érettebben viselkedik, mint a korabeliek. "
ez volt az utolsó elolvasott mondatom.
Mocskos pedofil.
21 évesen kislányokat rontasz meg te korcsszülött? Remélem megrohadsz. Ő még gyerek, nem tudja mit akar, mi a helyes. Te meg egy visszafejlődött undormány vagy, aki le se szarja, hogy beszennyezed. És b-ssza meg az ilyenek szabadlábon járnak. KORCS!
Nem voltam börtönben, és soha nem is leszek, mert nem követtem el semmiféle bűnt sem... Mivel nem létesítettem szexuális kapcsolatot egy 14 évalatti személlyel sem...
Másik az hogy nagy a pofád kisgyerek, itt cigányozol, mert azthiszed ettől te vagy a swag yolo páwa, és erre vered a melled... Hát gratulálok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!