Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartja a magyar ember cikinek, a cigány és nem cigány közötti kapcsolatot?
Jelenleg cigány barátnőm van, viszont ez nem látszik rajta, szóval nem is mondaná meg senki hogy milyen nemzetiségű, lehetne török, arab, marokkói, bármi.
A szüleinél voltunk múltkor és a húga lefényképezett kettőnket a motoromon, amikor felraktam facebookra ezt a képet, egy idióta régi sulis ismerősöm, privátban olyanokat írt hogy nem gondolta volna hogy ennyire lentebb adom a mércét, meg hogy miért pont Őt választottam, amikor magyarok között is van ilyen szép
Leírta hogy nem volna gusztusa megcsókolni, akármilyen jól is néz ki, lehet még aids-es is
Na ekkor jól felhúztam magam, szóltam két haveromnak hogy menjünk el a gyerekhez, és kicsit hatást kellene rá gyakorolni, hogy máskor eszénél legyen amit ír.
Beültünk hárman a kocsiba, amikor sikerült lehívni a bejárati ajtóhoz, kis beszélgetés után, kiszálltak az barátaim, majd odajöttek, és körbeálltuk megkérdezve, hogy akkor mi volt a probléma délelőtt?
Kapott pár pofont, meg nem is ütöttünk erőset neki, amikor el akart menni visszahúztuk odanyomva a rácshoz
Azzal fenyegetett ha nem megyünk el hívja a rendőröket, fejen ütöttem és elmentünk
Milyen világot élünk, hogy olyan emberek szólnak meg másokat, akik nem tudják megvédeni magukat? Hol ott borítékolható ezek után, pár verés.
c1gány a c1gánnyal nem értem mi a probléma ezen...
"szóltam két haveromnak hogy menjünk el a gyerekhez"
:D:D:D tipikus c1gány szokás...látszik olyan vagy mint a ribizlid :) gratulálok egészségetekre...
Már bocsika de tesem vagy különb az erőszak nem megoldás,(sok esetben).Értem hogy a barátnődet kritizálta vele.
Azért mert mindenki azt mondja hogy a cigányok lopós stb népség,a legtöbbeknél igaz,de vannak akiknél nem,vannak köztük normálisak is mint a barátnőd,de ezt a barátod nem értette meg.Valószínűleg cigánygyűlölő.De nem csak a cigányok csinálnak ilyet,csak az a gond hogy itt megvan nekik engedve,vvagyis inkább el vannak eresztve,és emiatt a normális cigány szív sajnos.Nekem is van cigány ismerősöm aki normális.De kár itt álást foglalni,mert vagy magyargyűlölő vagy cigánygyűlölő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!