Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esetleg van olyan ember aki nem ítél el egy ilyen kapcsolatot?
21/F 13/L
A fiú képes várni, addig kell míg a lány be nem tölti a 16-ot, de akkor már a fiú odaköltözhet a lányhoz. (szülői feltétel)
Nagyon szeretik egymást, több mint 9 hónapja együtt vannak.
Téma mindig van, szóval megunni nem fogjuk egymást.
Komolyabb jövőről is beszélnek.
Ki merik mutatni mindenhol hogy szeretek egymást.
(csók, ölelés, kézen fogás)
Külsőre nem látszik nagy korkülönbség.
A lány amúgy sok helyről megkapta, hogy érettebben viselkedik, mint a korabeliek.
Amikor megismerték egymást, több napon keresztül nem tudták egymás korát...
Végre egy poritívum :)
Am nem számítottam erre :)
Ha pedomaci befigyelne, akkor az lenne acélom, hogy lefeküdjek vele... Nem ez a célom. Tényleg szerelmes vagyok, ha hiszitek ha nem, ennyire komoly érzelmeket sohasem éreztem egy lány/nő iránt sem.
Am úgy azt még elfelejtettem beleírni, hogy akárhányszo r összekapunk valamin, pár perc alatt meg tudjuk beszélni, szóval tényleg nagyon értelmes lány. :)
Semmi gond nem lenne az a 8év,csak ha már ő idősebb lenne,mondjuk legalább 17,akkor nem lepődnék annyira meg.
De nem értem,miért érdekel mások,főleg itt a gyakorisok véleménye?!
Csak az kérdeztem, hogy van e olyan ember aki nem ítéli el :D
De am nem foglalkozok, csak a pozitív, és a semleges véleményekkel :))
Sohasem érdekelt, ki mit gondol rólam/rólunk.
Boldog vagyok/vagyon, engem csak ez érdekel. ^^
Ez nem normális. A szülei helyében lecsukatnálak. Mondju bárki bármit, fordulj orvoshoz. Ember, 13 éves? Te beteg vagy?
Én 23 vagyok, de hamarabb akasztanám fel magam, mintsem ilyen aljas dologra vetemedjek.
Nem hiszem el bazz, hogy ennyi idősen nem tudsz felszedni egy nőt. Ennyire nen lehetsz szerencsétlen.
Nem vagy férfi, csak egy herélt lúzer. Egy életen át cipelheted a korcsságod súlyát. Megérdemled.23F
A szerelem nem korfüggő :) Én sem ítélem el :) Sőt, nagyon örülnék neki, ha még sok sok éven át együtt lennétek :)
Amúgy én se nézek ki annyinak, mint vagyok és tényleg vannak értelmes fiatalabb lányok :) 23F
Persze, szobrot a pedofilnak.
Van ennél még lejebb?
Egy felnőtt ember nem.lehet ennyire életképtelen. Bár kétlem, hogy ember lennél... Undorító vagy!
Én egyáltalán nem ítélem el,a leírásból látszik,hogy korrekten állsz hozzá.
Az előttem szóló pár rosszindulatútól kérdezném,hogy akkor is ezt gondolnátok és írnátok ide,ha mondjuk nektek huszonéves korotokig senki nem lenne,egy lány/nő sem állna szóba veletek,és levegőnek néznének?!
Mert van akinek ez jut... Tudom nem ide vág,de érdemes lenne elgondolkodni rajta.
Kérdező,szerintem semmi gond nincsen ezzel,remélem sokáig együtt lesztek. :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!