Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gaz ha valakinek nincs erettsegie?
Figyelt kérdés
Most foleg igy parkapcsolatokra gondolok...
En picit gaznak tartom mert azert egy erettsegi mar a leglapabb dolog a mai vilagban... Max akkor nem az ha valaki azert nem erettsegizett mert pl szegeny es dolgoznia kellett..
Ti mit gondoltok errol?
19/L
2015. febr. 19. 14:30
41/50 anonim válasza:
Egy felvetésedre nem reagáltam, ne haragudj: Sehol nem tudod megnézni és kipróbálni amit csináltam, mert bármilyen furcsán is hangzik, nem csak az építi a társadalmat, és az emberiséget amihez bárki hozzáférhet, hanem a kifejezetten szakmabeli közönségnek íródott, készült dolgok is, csak indirekten. Enélkül még a setét középkorban lennénk. Ellenben sehol nem állítottam azt sem hogy nem becsülöm azt aki a székemet, meg a használati tárgyaimat készítette. Mutasd meg kérlek hol tettem erre utalást.
42/50 anonim válasza:
S neked milyen munkád van? Szerintem simán elmondhatod, hisz nem tudjuk ki vagy.
43/50 anonim válasza:
Írok privátban, nagyon elkanyarodtunk a témától, szerintem folytassuk ott ha igény van rá
44/50 anonim válasza:
Egyébként kérdező, lehet ,hogy valakinek nincs érettségije, de le tudja írni,hogy érettségije és furcsállom, nem pedig érettségie és nem furcsálom.
Sok sikert az egyetemhez,de előbb írni tanulj meg!:)
45/50 Költőnő? válasza:
végre vki más is észrevette... Nem akartam én lenni az első:(
46/50 anonim válasza:
Én se szeretek így oktatni,mert általában jön ilyenkor a lepontozás.
47/50 A kérdező kommentje:
Oh ne haragudj elnezest hogy 2 betut elirtam
Mi bun, uram bocsasd meg nekem hogy kovethettem el ekkora ostobasagot szanom bunom. :)
2015. febr. 19. 21:28
48/50 A kérdező kommentje:
Egyebkent koszonom a biztatast, hidd el menni fog ;) :)
2015. febr. 19. 21:30
49/50 anonim válasza:
Az érettségi az egy norma a mai pénzfaló világban. Ezek csak papírok. Einstein is megbukott 6.-ban fizikából és nem azért mert idióta volt. Annyi féle ember létezik és számtalan ok, ha van valakinek érettségie vagy nem. Nekem sincs érettségim, mert anno nem volt időm rendesen tanulni nagyon messze laktam a sulitól és nem volt kolesz. Hajnali 4kor keltem, hogy este 6kor hazaérjek + napi 2 óra úszásom volt. Nagyon kimerítő volt másfél évig bírtam, míg egyszer mondtam hagyom a faszba, inkább dolgozom, majd estin megcsinálom évekkel késöbb... Szóval nem a papír teszi az embert naggyá, hanem a hasznos tudása, amit tud alkalmazni ez életben, ezt nevezik intelligenciának. Töri tudást szinte sehol se hasznosítsa az ember így a prioritáson hátul szerepel. Azt tanuld meg, ami segít abban, hogy mi akarsz lenni és használd ezt a tudást. Amúgy is én szeretem bővíteni az általános tudásom, de nem úgy, hogy lenyomják a torkomon. :) Nem fogok rohanni más kedvéért. Mai világban az a legkivételesebb ember, aki az önellátásra paraszti ésszel foglalkozik, hogy kiszakadjon ebből a monoton robot rendszerből egy életre. Ezalatt gondolok ki saját magának termeli meg az élelmiszert meg hasonlókat. Lehet az ember okos meg minden, h
50/50 anonim válasza:
..ha egyszerűen nem látja milyen rendszert szolgál, ahol az önkifejezést és az önellátást korlátozzák és már óvodában a legóval robotokat termelnek, hogy hogyan tudnak a papír alapján megépíteni valamit, ahelyett hogy a saját eszüket használnák... Az autonómia is kőkemény befolyás alatt áll. Nem kell papír elég a tiszta paraszti ész aztán annyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!