Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gaz ha valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gaz ha valakinek nincs erettsegie?

Figyelt kérdés

Most foleg igy parkapcsolatokra gondolok...

En picit gaznak tartom mert azert egy erettsegi mar a leglapabb dolog a mai vilagban... Max akkor nem az ha valaki azert nem erettsegizett mert pl szegeny es dolgoznia kellett..

Ti mit gondoltok errol?

19/L

2015. febr. 19. 14:30
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:

Szakma mellé minek az egyetem ?

Felesleges..

2015. febr. 19. 14:35
 12/50 anonim ***** válasza:
43%
Na és te mit tudsz felmutatni kedves kérdező...?
2015. febr. 19. 14:35
 13/50 A kérdező kommentje:

9-es....

Az tudod mikor van igy?!

Ha bufe szakra mesz.

Filologia,anglisztika, meg az ilyen bolcsesz szakok. Na akkor tenyleg mcdonaldsba fogsz dolgozzni.

De ha egy normalis karra mesz akkor lesz munkad.

Meg azert a szakma sem eleg en ugy gondolom.. hisz ha jelentkezik O es egy olyan ember akinek ugyan az a szakmaja de melle erettsegie is van akkor nem a sima szakmunkast veszik fel en igy gondolom legalabbis ..

2015. febr. 19. 14:37
 14/50 A kérdező kommentje:

En egyetemre keszulok. De hogy jon ide ez?

Nem ocsarolok senkit szerintem. Csak a velemenyem nyilvanitom ki ...szoval :)

2015. febr. 19. 14:38
 15/50 anonim ***** válasza:
Nem biztos,hogy az érettségiset veszik fel a szakmunkás helyett,mert az érettségi nelkuli is el tudja olyan jól végezni pl a festést,mint akinek érettségije is van. De ez csak egy példa volt.
2015. febr. 19. 14:40
 16/50 A kérdező kommentje:

Meg most nehogy valaki tamadasnak vegye ezt...

Csak olyan fura nekem ha valakinek nincs erettsegie..

Persze tenyleg nem ez szamit meg nem ettol lesz ember, es az o dontese , de ha az allam nem teszi fizetosse az

2015. febr. 19. 14:41
 17/50 A kérdező kommentje:

* az erettsegi megszerzeset szakma utan, akkor azert siman ellehetne vegezni szerintem :)

Persze nem az en dolgom csak en ezt furcsalom

2015. febr. 19. 14:42
 18/50 anonim ***** válasza:
2%
Kérdező, azt kell mondanom te gí-ci buta vagy. Alapvetően k_rva gáz ha valakinek nincs érettségije, mert a környezetemből minden érettségizetlen ostoba, tájékozatlan, és semmiről nem lehet velük beszélni. De azért az anglisztikát meg a filozófiát egy kalap alá venni elég vicces. Az anglisztika annyira büfészak hogy angol-magyar szakon végzettként olyan munkám van, olyan helyen, amilyen neked soha nem lesz. De nyilván jól tudod milyen az egyetem, a korodból ítélve sokat végigjártál :D
2015. febr. 19. 14:43
 19/50 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nincs érettségim,csak szakmám,mert azt a plusz két évet amit még az érettségire kellett volna áldozni,inkább arra szántam hogy kimentem külföldre.Pár évet eltöltöttem itt-ott,megtanultam a nyelveket,és most olyan munkahelyem lesz itthon,aminek nincs köze a szakmámhoz,se az érettségihez,csak a nyelvhez.
2015. febr. 19. 14:45
 20/50 anonim ***** válasza:
63%
De a sima szakmunkást veszik fel! A céget rohadtul nem fogja érdekelni mennyire tudod a törit, meg a másodfokú egyenletet, mert semmit nem fogsz használni belőle! A lényeg, hogy érts a szakmához. Amit az iskolákban tanítanak, azoknak 90%-át nem fogod soha hasznosítani az életben, csak megtanítják, te meg bírka módon tanulod, közben az esetek nagy részében köze nincs a szakmádhoz. Ha egy kapcsolat az ilyenre alapszik, az már ott halott ügy, az ilyen emberrel nem kell foglalkozni, mert itt csak azt nézik hogy jöjjön a pénz, a pénz a pénz.. És a párkacsolat hol marad, az érzések? mert ha nincs jó munka hely és kevés pénz van, akkor már nem lehet boldogan élni azzal akit szeretsz? Na ez az orbitális nagy baromság, az emberi inteligenciát cáfolja meg az ilyen. Én xartam bele a tanrendszerbe mikor nénibácsi megszabbja, hogy mit tanúlhatsz, és hogy mit kell tanúlj. Rengeteg, munkájában tehetséges ember van, csak az idióta tanrendszer miatt nem tudnak eljutni a szakmájukhoz, azután meg sír az állam, hogy ebből meg abból hiány van. Nevetséges!! Egy gépésznek pl mi köze van a törihez, a kémiához?? Le űl majd a menetfúró elé, elmondja a római háborút, és ha jól mondja bekapcsol a gép??? Nem. Persze alapműveltség kell, arra van az álltalános, de onnantól kezdve, amilyen szakmát mész tanúlni abból csak a tananyag 10-12%-át teszi ki, a többi meg mind felesleges baromság. Elmész egyetemre meg főiskolára, a fél életed azzal töltöd, hogy baromságokat tanúlsz, olyan munkához amihez egyáltalán nem kell és örülsz magadnak. Hát gratulálok az emberi inteligenciához!!
2015. febr. 19. 14:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!