Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gaz ha valakinek nincs erettsegie?
Most foleg igy parkapcsolatokra gondolok...
En picit gaznak tartom mert azert egy erettsegi mar a leglapabb dolog a mai vilagban... Max akkor nem az ha valaki azert nem erettsegizett mert pl szegeny es dolgoznia kellett..
Ti mit gondoltok errol?
19/L
Szakma mellé minek az egyetem ?
Felesleges..
9-es....
Az tudod mikor van igy?!
Ha bufe szakra mesz.
Filologia,anglisztika, meg az ilyen bolcsesz szakok. Na akkor tenyleg mcdonaldsba fogsz dolgozzni.
De ha egy normalis karra mesz akkor lesz munkad.
Meg azert a szakma sem eleg en ugy gondolom.. hisz ha jelentkezik O es egy olyan ember akinek ugyan az a szakmaja de melle erettsegie is van akkor nem a sima szakmunkast veszik fel en igy gondolom legalabbis ..
En egyetemre keszulok. De hogy jon ide ez?
Nem ocsarolok senkit szerintem. Csak a velemenyem nyilvanitom ki ...szoval :)
Meg most nehogy valaki tamadasnak vegye ezt...
Csak olyan fura nekem ha valakinek nincs erettsegie..
Persze tenyleg nem ez szamit meg nem ettol lesz ember, es az o dontese , de ha az allam nem teszi fizetosse az
* az erettsegi megszerzeset szakma utan, akkor azert siman ellehetne vegezni szerintem :)
Persze nem az en dolgom csak en ezt furcsalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!