Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gaz ha valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gaz ha valakinek nincs erettsegie?

Figyelt kérdés

Most foleg igy parkapcsolatokra gondolok...

En picit gaznak tartom mert azert egy erettsegi mar a leglapabb dolog a mai vilagban... Max akkor nem az ha valaki azert nem erettsegizett mert pl szegeny es dolgoznia kellett..

Ti mit gondoltok errol?

19/L

2015. febr. 19. 14:30
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
43%

nem attól lesz ember valaki,sok hulladék van diplomás közt,sőt még több,az számít életre való e valaki,vagy inkább kötélre.

pl te sokkal gázabb vagy mert különbnek hiszed magad holott ugyanúgy hús és csont vagy semmi több.Teljesen érdektelen ember

az ember értéke,kétféle hasznos vagy haszontalan

ja és nekem van mielőtt belekötsz,rajtam nincs fogás egyszerűen nincsen :/

2015. febr. 19. 14:45
 22/50 A kérdező kommentje:

Az filoLOGIA nem filozofia :)

A masik meg, hogy nem kell tamadni meg magadra venni. En nem konkretan neked szantam azt a valaszom. Ne vedd magadra kerlek....

2015. febr. 19. 14:47
 23/50 anonim válasza:
én szerintem érettségi nélkül is lehet jòl fizető munkahelyed:)és egyre több helyre kell a szakmunkás nem az érettségizett ember.
 24/50 A kérdező kommentje:

Az filoLOGIA nem filozofia :)

A masik meg, hogy nem kell tamadni meg magadra venni. En nem konkretan neked szantam azt a valaszom. Ne vedd magadra kerlek....

25/50 A kérdező kommentje:

Ajjj dehogy hiszem magam kulonbnek.. mikor mondtam en ilyet?!

En csak furcsallom es nem ertem!....

2015. febr. 19. 14:50
 26/50 anonim ***** válasza:
Pardon, akkor félreolvastam. Elszállt az agyam. Jegyezd meg egy életre: A nyelvszak nem büfészak. A komm-média büfészak, a szabad bölcsészet, az esztétika, és társai. Ezeken akkor is hozzád vágnak egy diplomát ha egész évben egyszer mutatkozol órán. És csak hogy mondjak valami vicceset: Magyar szakos,nyelvészet irányultságú hallgatóként, publikáció leadása előtt volt hogy több függvényt kellett írnom mint matek/fizika szakos ismerőseimnek összesen.
2015. febr. 19. 14:50
 27/50 anonim ***** válasza:
Gyakran egy jó szakmával könnyebb elhelyezkedni mint egy diplomával. Ráadásul pl egy tanár hiába diplomás, szerintem úgy én is keresek a legoban ahova érettségi se kell, elég egy szakma.
2015. febr. 19. 14:51
 28/50 anonim ***** válasza:

ne is hidd mert nem vagy senki :) van aki bármit tesz ,tanul és senki marad,és van aki semmit sem tesz,és kiemelkedik.

ami neked érték,én csak taposom.

2015. febr. 19. 14:54
 29/50 anonim ***** válasza:
Utolsó: Ez tény, de ez sajnos a tanári fizetéseket minősíti, nem pedig a diplomásokat. Magyarországon a tanároknál alulfizetettebb nem sok van szvsz.
2015. febr. 19. 14:54
 30/50 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van, pedig a tanárok munkáját se irigylem, jobban kellene keresniük.
2015. febr. 19. 14:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!