Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gaz ha valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gaz ha valakinek nincs erettsegie?

Figyelt kérdés

Most foleg igy parkapcsolatokra gondolok...

En picit gaznak tartom mert azert egy erettsegi mar a leglapabb dolog a mai vilagban... Max akkor nem az ha valaki azert nem erettsegizett mert pl szegeny es dolgoznia kellett..

Ti mit gondoltok errol?

19/L

2015. febr. 19. 14:30
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:

28-as

Azert mutass kerlek olyan embert aki semmt nem tesz es kiemelkedik...

Hulyeseget irtal.

Amugy meg nem vall tul nagy intelligenciara ha ugy le senkizel valakit hogy nem ismered szemelyesen.

Dehat mindegy :))

2015. febr. 19. 14:59
 32/50 anonim ***** válasza:

mutathatnék sokat,de miért mutatnék én neked? neked semmit.(: születni kell olyannak,erről lekéstél.

hülyeséget meg te irkálsz,már más is leoltott téged,csak fogyi vagy és észre sem vetted.:,D

betaláltam a senkivel... :) hidd el érezni azt,hozzá szoktam.Sajnos minden napomra akad pár.

2015. febr. 19. 15:05
 33/50 A kérdező kommentje:

Hahahahaha :))

Ahogy gondolod :)!

2015. febr. 19. 15:06
 34/50 anonim ***** válasza:
0%

Azért a kedves nyelvszakos hozzászólónak üzenem,vhogy annyira ezért ne legyen elszállva magától. Igen, soha nem lesz olyan szar munkám, mint neki. Azért ennyire ne hordd már fent az orrodat. Egy mérnöki diploma ezerszer többet ér, ahhoz képest ez is büfészak...

És igen, akinek nincs erettsegije, az gaz.

2015. febr. 19. 17:31
 35/50 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogyan definiálod a szar munkát. Szeretem amit csinálok, és keresek úgy mint egy pályakezdő mérnök. Elszállva pedig nem vagyok magamtól, egyszerűen utálom mikor valaki úgy büfészakozza le a nyelvszakokat hogy halvány lila fogalma nincs róla (mint ahogy neked sem) hogy milyen elhelyezkedési lehetőségek vannak vele. A kulturált diskurzus jegyében: elismerem hogy a hallgatók 99%-a ingyen nyelvtanfolyamnak fogja fel a nyelvszakot, és annyit is ér vele. De a szótár és fordítóprogramokat, nyelvi adatbázisokat, korpuszokat, stb. Mind volt nyelvszakos nyelvészek készítik, hogy csak egy példát mondjak. Ehhez kell 3-4 programnyelv ismerete, és elég magas szintű matematikai tudás olyan részterületeken amire egy mérnöknek nem nagyon van szüksége.( [link] Persze ilyenekkel egy olyan akinek csak a diploma kell, soha nem fog találkozni, de a nyelvszak, illetve az általa adott lehetőségek kihasználása adja a lehetőséget hozzá hogy valaki ezeken a területeken tanulhasson tovább. Én egyébként abban hiszek hogy ha igazén magas szinten műveli valaki a saját területét, mindennel el lehet helyezkedni, de egy érettségi megléte azért tényleg minimum kellene hogy legyen. Ha pedig valakit megsértettem volna , Mea Culpa, nem állt szándékomban, csak nehezen tolerálom amikor valaki személyes tapasztalatok és ismeretek nélkül szól le egy szakot/területet.
2015. febr. 19. 17:49
 36/50 anonim ***** válasza:
100%

Minden ember más. :D Nem mindenkinek adatik meg a tovább tanulás magas szinten, és csak annak van szüksége rá, aki olyan munkát akar, amihez szükséges. Én kamionsofőr akarok lenni, ehhez nem kell semmilyen nagy végzettség. Most lehet lenézni őket, de nélkülük, ruhád, kajád, alkatrészed, benzined stb nem lenne. :)

Az a baj a rendszerrel, hogy nem veszi figyelembe azt, hogy az ember mit akar munkálkodni majd az életében, hanem válaszpontokat állít elé, amik közül ugyan választhatsz, de még mindig úgy vagy vezetve mint egy kutya. A kamionsofförködést miért nem lehet választani, a buszvezetést, a mozdony a repülő vezetést, amik pedig sokkal fontosabbak. És miért tanítanak a szakmák mellé mindenféle idiótaságot?? Bárcsak jönne valaki aki megváltoztatná ezt a rossz rendszert, sokkal több életrevaló hasznos ember lenne, de így. csak a pénzesebbek jutnak valamire

2015. febr. 19. 18:01
 37/50 anonim ***** válasza:
36: Ebben viszont igazad van. Lehet hogy az én előítéletem abból ered hogy az én ismerőseim közül csak azoknak nincs érettségije akik megbuktak rajta, vagy nem vették fel őket gimnáziumba, így szakmunkásba kényszerültek. Egy olyan embert ismerek aki gyerekkorától kezdve autószerelő akart lenni, sikerült is neki, érettségije nincs a mai napig sem, de teljesen korrekt, rendes embernek tartom, és tisztelem amiért kitartott az elhatározása mellett.
2015. febr. 19. 18:05
 38/50 anonim ***** válasza:

De egy valamit maygarázz el kérlek, de őszintén! Több kommentedben is láttam meg ebben is, hogy rettenetesen lenézed a szakmunkásokat. "szakmunkásba kényszerült"

Kérdem én, mivel vagy te több?? Hm? Más a génállományod? Te vagy az isten fia? Vagy hogy jössz te ahoz, hogy lenézd? Pont azokat, akik megdolgoznak a pénzükért, és nem olyan jómodúak mint te. Lehet nem jártak puccos iskolákba, nem rendelkeznek diplomákkal meg anyám kínjával, de szerintem ők is emberek mint te. Akik építik a mocskos valagadnak a székeket, az utat, hogy a drága autódban keménykedj, a kaját hogy legyen mit zabálj, a gépeket amiket nyomkodsz, használsz. Hol ott a te munkád mi is? Hol tudom igénybe venni azt amit te csináltál? Hol tudom kipróbálni esetleg, hogy megdícsérjelek, és belássam hogy tényleg van jogod lenézni másokat, mert egy félisten vagy. Itt a neveltetésedben van a gond, hogy mindent megkaptál, ki volt nyalva a valagad, és most azt hiszed, akik nem rendelkeznek olyan vagyonnal és keresettel mint te, azokat le kell nézni, azok nem emberek ők senkik. Kíváncsi vagyok, elő tudnál e állítani egy anyagot, egy alkatrészt, vagy meddig bírnád az aszfaltozást nyáron. Én nem szeretek veszekedni, de valahogy hánynom kell az ilyen "emberektől" akik azt hiszik többek mint más. Neked is kell jogsi, neked is a járdán kell gyalogolj, neked is fizetni kell az árukért, neked is ruhákat kell viselj, te is meg fogsz halni, akkor mi a lófa**ért kell lenézni a másik embert? Undorító világban élünk.

2015. febr. 19. 18:15
 39/50 anonim ***** válasza:
Persze hogy tiszteletre méltó, hisz az álmaiért küzdött és nem azért, amire az állam kényszeríti. :)
2015. febr. 19. 18:17
 40/50 anonim ***** válasza:
Nekem attól kell hánynom ha valaki nem tud szöveget értelmezni. "Kényszerült" alatt (szerintem elég egyértelműen) azt értettem a fenti kommentben hogy valakinek nem az a célja, nem az a vágya, csak egyszerűen nem tud bekerülni (mondjuk anyagi vagy tanulmányi okok miatt) oda ahova szeretne, de képzettség nélkül sem szeretne maradni, így "kényszerből" (jobb szó híján) elmegy szerezni egy szakmát, de nem fogja teljes bedobással, legjobb tudása szerint végezni, mert sosem vágyott rá. Ezért aztán derogál neki a munka, félvállról veszi, a kliensekkel bunkó. Leírtam hogy a környezetemben ezek dominálnak, de aki a vágyait teljesíti be a szakmával, az ellen semmi kivetnivalóm, és maximális tisztelet. Nem nézek le senkit, abból indult az egész hogy a kérdező az én szakmám lenézte, ismeretek és személyes tapasztalat híján. Erre én egy fokkal durvábban reagáltam a kelleténél. Attól mert szerintem a mai világban elengedhetetlen egy érettségi a munkaerőpiaci mobilitás, és esetleges továbbtanulás miatt, semmi problémám nincs a szakmunkásokkal, mint foglalkozással. Az olyanokkal van bajom akikre fentebb utaltam is. Ismétlem: az első hozzászólásomban is személyes tapasztalatra alapozok. Van olyan ismerősöm aki gimnázium 9. után elment anno dolgozni, na ő tényleg rettentő buta és bunkó is, de szakmája sincs. Szerintem azon kívül hogy a kérdezőt (aki az én munkámat szólta le, ergo a te logikád szerint én is lehordhatom a sárga földig, ahogy most te teszed velem) elküldtem valahová, soha egy szóval nem írtam hogy magasabb rendű lennék, vagy lenézném a szakmunkásokat. Szerintem valami paranoia lehet.
2015. febr. 19. 18:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!