Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan férfinek, aki soha egy lánynak sem kell miért érdemes élnie?
Figyelt kérdés
Mi értelme van az életnek akkor, ha valaki soha egy kis szikráját sem ismerheti meg a boldogságnak?2015. febr. 15. 10:23
21/25 A kérdező kommentje:
Nyilván megvannak egy kapcsolatnak is az árnyoldalai, azonban a magányban sokkal fontosabb dolgokról kell lemondania az embernek: boldogságról, örömről, célokról, élményekről. Egyedül nem lehet értékes élményeket szerezni. Szórakozni sem érdemes elmenni, mert nincsen kivel. Egyedül egy dolgot lehet csinálni: begubózni, mert felesleges minden más. Volt egy lány, akivel beszéltem neten, azt mondta, ha lefogyok járna velem. Simán megtettem, mert volt kiért. Aztán persze közölte, hogy csak viccelt. Vissza is híztam, mert nem volt kiért tartani a súlyom.
2015. febr. 18. 14:51
22/25 anonim válasza:
Igazad van kérdező... Ha ez megnyugtat nem vagy egyedül.. Nagyon ronda vagyok én is... Egy lánynak sem kellek a külsőm miatt... 18/F
23/25 anonim válasza:
Nagyon sajnállak. Csúnyának lenni nem könnyű. A múlt héten olvastam, hogy egy sikeres modell felakasztotta magát. A debil. Jóképű és sikeres! Én az ilyet ha lehetne ujraéleszteném, és jó ronda férfit csinálnák belőle. Akkor megtanulná becsülni azt a jót, amit eldobott magától. Tudom nehéz. Ha ronda vagy mindenki retaldáltnak néz. Keményen kell dolgoznod és folyamatosan bizonyítanod, hogy elismerjenek. De sose fognak befogadni. Azt mondják siránkozol. Igen, de nem ok nélkül. Teljesen magam vagyok. Senkim sincs. Ha társaságba megyek, vagy ignorálnak, vagy belémkötnek. Volt hogy jól összevertek. És a képembe nevettek. Ráadásul megbetegedtem. És romlik az állapotom. Lehet a munkám is elveszítem miatta. És úgy néz ki a lakásból is el kell mennem. Az édesanyám volt oly kedves, hogy éltében a bátyámra írt mindent. Pedig nem szorult rá. Nekem a h..lál megváltás volna. Megértem hogy rossz neked. De nem lehet mindenkinek boldog sikeres élete. De van, akinek még nálad is rosszabb sors jutott. Próbálj kicsit boldog lenni azzal, amid van.
25/25 anonim válasza:
barátaid sincsenek? testvéred, családod?
egyébként sokkal jobb egyedül lenni mint egy rossz kapcsolatban. nem csak jók vannak ám... ne másoktól tedd függővé magad.
de gondolom nem jársz el sehova. mehetnél tanfolyamra, barátokkal eljárhatnál ismerkedni, akármi... talán hatásosabb lenne, mint gyakorin nyavalyogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!