Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes az érzéseimet kimutatni olyan férfinek, akinek van párja?
Figyelt kérdés
Úgy érzem többet érzek iránta mint vonzalom, de van felesége és gyermeke. Nem akarok közéjük állni, csupán kíváncsi vagyok, hogyan reagálna ha látná hogy nekem nagyon szimpatikus, hogy kedvelem őt és hogy mi lenne a válaszreakciója erre.
Eddig nem mutattam ki neki.
2013. nov. 1. 21:24
1/8 anonim válasza:
Persze, tedd tönkre a kapcsolatát, utána meg hagyd faképnél. Gratulálok hozzá!
2/8 anonim válasza:
Ha nem akarsz közéjük állni, akkor ne csinálj ilyen teszteket, egyszerűen csak hagyd békén.
3/8 A kérdező kommentje:
Mint már írtam nem állnék közéjük. Nem akarom tönkretenni a kapcsolatát. Ez eszem ágában sincs.
2013. nov. 1. 21:26
4/8 Zakathol válasza:
Pedig ha beleülteted a bogarat a fülébe, simán tönkreteheted a családját.
5/8 A kérdező kommentje:
Csupán annyival, ahogyan ránéznék?? Ha kedves lennék vele?
Nem akarnék rámászni. Nem erről van szó.
2013. nov. 1. 21:30
6/8 anonim válasza:
De ezzel mégis mit akarsz elérni? Vagy jobb lesz a tudat, hogy belepiszkálsz a kapcsolatukba, pedig te "csak" kíváncsi voltál, hogy mit reagál?
7/8 Moszuke válasza:
a kapcsolat nem miattad fog tönkremenni.
ha az a kapcsolat stabil, egyszerűen leszerel téged a pics@ba.
nyugodtan tárulkozz ki.
8/8 anonim válasza:
Ne ribúj már, neked szuperul esne ha magadfajta nőszemély elszedné a pasid??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!