Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan férfinek, aki soha egy lánynak sem kell miért
érdemes élnie?
Ne próbálkozz most még előbb magadat építsd fel, mert így sohasem lesz sikered.
Koncentrál a munkádra és a saját boldogulásodra hidd el ha az meg lesz nem is kell próbálkoznod jönnek a dolgok maguktól.
Ha jót akarsz ezt fogadd el.
2015. febr. 15. 10:35
12/25 A kérdező kommentje:
Egyedül nem lehet élvezetes dolgokat csinálni, csak vegetálni. Semmi értelme egyedül elmenni valahova, ha semmi örömet nem szerez. Semmit sem ér! Csak felesleges pénzkidobás. A munkámban nagyon jól megvagyok, de pici örömet sem szerez, mert egyedül vagyok. Hobbijaim vannak de semmi örömet nem szereznek, mert egyedül vagyok. Mivel annyira ocsmány vagyok külsőleg, egyedül is leszek egész életemben, mert soha nem lesz olyan lány, aki képes lenne belém szeretni a külsőm miatt. De egyedül meg semmi sem több lassú szenvedésnél.
Pedig Felix tényleg jókat mond. Kár, hogy te inkább itt siratod magad.
2015. febr. 15. 10:45
Én is sikertelen vagyok a nőknél.
Nekem például az is boldogságot okoz hogy van saját autóm, vagy ha eszek egy finomat, bulizok egy jót.
2015. febr. 15. 10:52
Először is szedd össze magad! Ilyen hozzáállással nehezen fogsz párt találni, senki sem szeret egy magába fordult,önsajnáltató emberrel lenni. Legyen egy kis önbizalmas különben sose fog sikerülni, ha kudarc van állj fel és folytasd,ne mondd hogy te mindent megtettél.
2015. febr. 15. 11:09
Nem a kinézeted miatt vagy egyedül, hanem mert ilyen hülye vagy!
Nézz már körül kicsit!!!
2015. febr. 15. 11:11
17/25 A kérdező kommentje:
Az önbizalom semmit sem ér, attól nem lesz barátnőm, mivel annyira ocsmány vagyok, amit egy lány sem képes tolerálni.
Mondjuk kocsim még nincs. Nem, mintha nem lenne rá pénzem, de egyedül: minek? Teljesen felesleges. Enni eszek finomakat, de nem örülök neki, mert csak azért eszek, hogy ne legyek éhes. Nem tudok neki örülni önmagában. Bulizni meg nem járok.
Rendben,akkor sajnáld tovább magad, az biztosan segít..:)
2015. febr. 15. 13:56
Ha így állsz hozzá mindenhez, talán igazad van.
2015. febr. 15. 14:01
Ha orvos lennék most felírnák neked egy párkapcsolatot. Pár hónap alatt kigyógyulnál, és arról áradoznál milyen fa..a egyedül élni. Látszik, hogy még nem volt igazi párkapcsolatod. Hidd el nekem nem fenékig tejfel. Rengeteg dologról le kell mondanod, és folyamatosan kompromisszumokat kell kötnöd. Másképp nem működik az egész. És mikor teljesen feláldoztad magad. Hülyére dolgozol, hogy mindent megadhass neki és a gyereknek, akkor derül ki, hogy már fél éve megcsal. És miért? Mert nem törődsz velem! De ha otthon vagy nincs pénz, akkor meg az a baj! Az előttem szólónak van igaza. Addig élj míg lehet. Szórakozz, menj el kirándulni. Szerezz élményeket! És ne fixállódj annyira a kapcsolatra. Magaddal törődj. És lehet majd a szerelem is rád talál. Aztán majd siránkozhatsz az oldalon, hogy milyen sz..r dolog a házasság.
2015. febr. 17. 16:23
Kapcsolódó kérdések: