Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Szerintetek most tenyleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Szerintetek most tenyleg hagynom kene?

Figyelt kérdés

Regota tetszik egy fiu, akivel egy suliba jarok. Mindig engem nez, mosolyog, de inkabb mostanaba minden pillanatnal elpirul. Ezt ugy ertem, hogy o nez engem en ra nezek es egybol voros lesz az egesz arca, es nezi a foldet, vagy masfele nez, utana nem nagyon mer ram nezni, mert szerintem tudja magarol hogy elpirul. Ez minden nap igy van mar, de eddig csak neha volt. Viszont sosincs egyedul, mindig a legjobb haverjaval van, es annak a csajaval.....de latszik rajta ahogy jol erzi magat a legjobb haverja csajaval..es en ezt nagyon gusztustalannak tartom...tehat hogy azert igy a haverja csajaval ennyire eltud lenni..bar lehet csak elottem jatssza meg..nem tudom..de valamit nagyon tenni kene, hogy ne legyen maganyos a haverja mellett mikor csokolozik a csajaval. Akkor latom rajta hogy szomoru, hogy neki nincs senkije. Szerintem lenne nala eselyem, csak egyszeruen fel. Nagyon fel...nem mer lepni..kezdemenyezni. Ja es meg annyit, hogy a haverjaval beszelgettem par szot valamelyik nap, a fiurol...de ez lenyegtelen...mert nem sikerult amit akartam. Na es a fiu hallotta mikor a haverja nekem rola beszelt, es a fiu ram nezett, en is ra, majd total elpirult abban a pillanatban, es nezte a foldet meg mosolygott...tehat biztos hogy bejovok neki, de nem tudom mit tegyek...

Tudom hol lakik, de azert nem megyek el hozzajuk, mert van egy novere akivel nem vagyok joba..es lehet o jonne ki, bar arra kitalalnek egy kifogast, hogy miert a tesojaval akarok beszelni..csak nem tudom elmenjek? Vagy mit tegyek? Adjatok legyszi otleteket mert ez nagyon fontos :(

2015. febr. 13. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Probalj Te lepni, vagy picit batoritani, mondjuk mosolyogj vissza kezdetnek...
2015. febr. 13. 21:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Az nekem mar nagyon nem eleg hogy mosolygok..nem fog lepni
2015. febr. 13. 21:51
 3/7 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
O" csak egy nagyon felenk srac,es nem mer kezdemenyezni,de kenyelnesebb a haverja csajaval beszelgetni,mert az nem feszelyezi.Ha tetszik,akkor Te is odamehetsZ hozza beszelgetni.
2015. febr. 13. 21:53
 4/7 anonim ***** válasza:
mondd neki, hogy elmennél moziba, de félsz utána egyedül hazamenni, nem e elkísérne?
2015. febr. 13. 21:54
 5/7 anonim ***** válasza:
azé nem néz, mert csúnya vagy
2015. febr. 13. 21:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Na es ha elmennek a hazukhoz? Tegyuk fel hogy a novere vagy az anyukaja jon ki. Megkerdezi kit keresek. Elmondom hogy a fiut (persze a nevet mondom) keresem, es hogy legyszives szoljon neki. Lejon a fiu, es nem szolok neki semmit, egyszeruen csak megolelem. Ez jo otlet?:D
2015. febr. 13. 22:12
 7/7 anonim válasza:
nekem tetszene az biztos :D megpróbálhatod
2015. febr. 13. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!