Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk nektek bejön az ilyen testalkat vagy ez már a kövér kategoria? Borzasztoan utálom az alakom és ezért kérem a véleményetek. Kép lent
2015. febr. 12. 21:08
41/46 pinkpancser válasza:
Ezzel annyi a baj, hogy túl sötét van a szobában :)
42/46 anonim válasza:
Teljesen jó a testalkatod egyáltalán nem kövér
Nekem bejön
43/46 A kérdező kommentje:
köszi :))
2015. febr. 15. 17:26
44/46 anonim válasza:
nem vagy kövér tök jó csak edz egy kicsit fenékre kitörés guggolás
45/46 anonim válasza:
Nem vagy kövér, csini vagy, az osztálytárnők meg irigyek. 42/F
A női szépségideál változásáról kis vidi: https://www.youtube.com/watch?v=Xrp0zJZu0a4
46/46 anonim válasza:
Véleményem szerint még pár kilót leadhatnál. Vékonynak vékony, nem kövér, de inkább azt mondanám rá, hogy olyan átlagos és nem vékony. Bár ez az én véleményem, de nekem egy kissé husis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!