Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk nektek bejön az ilyen testalkat vagy ez már a kövér kategoria? Borzasztoan utálom az alakom és ezért kérem a véleményetek. Kép lent
2015. febr. 12. 21:08
11/46 anonim válasza:
Majd ha 16 évesek lesznek, másképp látják majd, ne foglalkozzál velük. Magadnak akarjál megfelelni, ne mások ítéletei alapján döntsd el, hogy szép vagy-e. Feltételezhető korodhoz képest nagyon is jó tested van.
12/46 anonim válasza:
Nagyon messze állsz a kövér kategóriától. Én inkább az: aztaku*vadejótestevan kategóriába sorolnálak. Nem vagy csont és bőr, pont annyi van rajtad amennyi kell! Szerintem ne utáld magad, jól nézel ki! :)
24 F
13/46 A kérdező kommentje:
a lábam nagyon vastag a csípőm meg nagyon széles :(
2015. febr. 12. 21:12
14/46 anonim válasza:
#8: Sok más ember szerint meg nem kövér. Úgyse tudnál mindig mindenkinek a kedvére tenni, próbálj egészséges hozzáállást kialakítani magaddal kapcsolatban.
15/46 anonim válasza:
Te most ugye csak viccelsz?
De hogy vastag.
Fogadok hogy az osztálytársnőid mondják. Igazam van?
16/46 A kérdező kommentje:
igen ők mondják :( h lenne honnan fogyni és stb
2015. febr. 12. 21:14
17/46 anonim válasza:
Véletlenül nem említették hogy túl nagyok a melleid, vagy valami?:)
19/46 anonim válasza:
Ez nem kövér. Teljesen jó alak, és a cici is jónak tűnik melltartóban.
20/46 anonim válasza:
hát őszintén megvallva nekem túl kövér vagy. hasadnál jól látszik a felesleg. osztálytársaidnak igazuk van. így a pasiknak nem kellesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!