Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk nektek bejön az ilyen testalkat vagy ez már a kövér kategoria? Borzasztoan utálom az alakom és ezért kérem a véleményetek. Kép lent
2015. febr. 12. 21:08
21/46 anonim válasza:
20-as irigy hölgy megérkezett :D
23/46 anonim válasza:
Ne sajnáltasd már magad... idegesít.
24/46 anonim válasza:
lányként mondom, hogy szt igenis szép alakod van!:)
25/46 anonim válasza:
Én is lány vagyok...
Teljesen szép alakod van :)
Nem kell foglalkozni az irigy emberekkel, és azokkal, akiknek nem tetszik.
Csak érezd jól magad :)
26/46 anonim válasza:
Tök jó a tested, 10 srácból 9 nem rúgna ki az ágyából, az az egy meg meleg. Oké egy kicsit több mozgástól combban és csípőben is kicsit még feszesebb lennél, ma a modellalkat a szépségideál a többségnek, de nem kell mindenkinek erre hajtania, és a sport veszélyes drog is tud lenni nőknél, pl. a szétsportolt fitness modelleknél jobban bejön a tested a többségnek.
27/46 A kérdező kommentje:
-nem sajnáltatom magam én csak kikérem mások véleményét.
-és de azt is mondták h tehéncsöcs stb..
és nem sajnáltatásbol irtam ki a kérdést csak h megtudjam ez milyen :)
2015. febr. 12. 21:26
28/46 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2015. febr. 12. 21:26
29/46 anonim válasza:
Irigy mind. Este sírva alszanak el, mert nem nézhetnek ki úgy, mint te, még 3-4 évet kell várniuk arra, hogy ilyen testük lehessen.
30/46 anonim válasza:
Nem vagy kövér, csak aránytalan. A csípőd és a combod a tested többi részéhez képest vastag, ezért mondhatják rád a többiek, hogy kövér vagy. De ez nem kövérség. Kb 15-17 éves lehetsz, most kezdj edzeni ezekre a területekre koncentrálva, mert 23 év felett el kezd majd még jobban vastagodni ez a terület.
Egyébként a széles csípő tetszik a pasiknak, emiatt ne izgulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!