Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk nektek bejön az ilyen testalkat vagy ez már a kövér kategoria? Borzasztoan utálom az alakom és ezért kérem a véleményetek. Kép lent
Elölről kb én is ugyanígy nézek ki, talán egy ici-picit vékonyabb vagyok, meg kisebb a mellem, és én is gyűlölöm a combjaimat, sokszor sírok, ha rájuk nézek. Viszont a fiúbarátaim mind azt mondják, hogy szerintük jó alakom van, szóval lehet, hogy csak mi látjuk dagadéknak magunkat. :D
Ezt a vastag combozást én is megkaptam már egy kedves lány osztálytársamtól, és szerintem ez hihetetlen nagy parasztság. Ok, tudom, hogy nincs éppen Miranda Kerr testalkatom, és dolgozok is a fogyáson (edzés+helyes étrend, már látszik is kicsit), de ettől függetlenül nem kell kihangsúlyoznia senkinek, és bunkóskodnia velem (se veled). Én sem mondom neki, hogy iszonyat csúnya az arca (mert az), mert 1. nem vagyok köcsög, 2. ezen még annyira sem tud változtatni, mint én a combomon, de esküszöm, ha még egyszer beszól, akkor én is visszaszólok neki valami hasonlót, és te is tedd ezt (gondolom téged többet csesztetnek, mint engem, szóval ideje lenne).
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!