Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk nektek bejön az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk nektek bejön az ilyen testalkat vagy ez már a kövér kategoria? Borzasztoan utálom az alakom és ezért kérem a véleményetek. Kép lent

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. febr. 12. 21:08
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2015. febr. 12. 21:33
 32/46 anonim ***** válasza:
Ez a test nagyon jó!:O Szívesen beszélgetnék a tulajával, ha szabad:D
2015. febr. 12. 21:36
 33/46 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok :) és igen edzek rá de nem hat semmit az aránytalanságra
2015. febr. 12. 21:49
 34/46 anonim ***** válasza:
0%
Egy kicsit leadhatsz, de amúgy jó-átlagosnak mondanám.
2015. febr. 12. 21:59
 35/46 anonim ***** válasza:

Elölről kb én is ugyanígy nézek ki, talán egy ici-picit vékonyabb vagyok, meg kisebb a mellem, és én is gyűlölöm a combjaimat, sokszor sírok, ha rájuk nézek. Viszont a fiúbarátaim mind azt mondják, hogy szerintük jó alakom van, szóval lehet, hogy csak mi látjuk dagadéknak magunkat. :D

Ezt a vastag combozást én is megkaptam már egy kedves lány osztálytársamtól, és szerintem ez hihetetlen nagy parasztság. Ok, tudom, hogy nincs éppen Miranda Kerr testalkatom, és dolgozok is a fogyáson (edzés+helyes étrend, már látszik is kicsit), de ettől függetlenül nem kell kihangsúlyoznia senkinek, és bunkóskodnia velem (se veled). Én sem mondom neki, hogy iszonyat csúnya az arca (mert az), mert 1. nem vagyok köcsög, 2. ezen még annyira sem tud változtatni, mint én a combomon, de esküszöm, ha még egyszer beszól, akkor én is visszaszólok neki valami hasonlót, és te is tedd ezt (gondolom téged többet csesztetnek, mint engem, szóval ideje lenne).

18/L

2015. febr. 12. 22:11
 36/46 A kérdező kommentje:
18-L nagyon szimpi ember vagy :D és jo ezt teszem majd és kitartást neked :))
2015. febr. 12. 22:18
 37/46 anonim ***** válasza:
Gyere hozzám, bizonyos fajta mozgás fogyaszt. Azt nem tudom hova, de rendkívül diszkrét vagyok, nem ütöm bele ilyesmibe az orrom.
2015. febr. 13. 01:41
 38/46 anonim ***** válasza:
jó az alakod, de kicsit feszesíthetnél rajta
2015. febr. 13. 09:42
 39/46 anonim ***** válasza:
Írj kérlek. Meg akarlak ismerni
2015. febr. 13. 13:29
 40/46 anonim ***** válasza:
0%
Tudom, hogy sokaknak ez az ízlése, de nekem husisnak számít. De hát ízlések és pofonok :)
2015. febr. 13. 23:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!