Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a barátnődnek nem lenne lába? Egyáltalán ismerkednél egy amputált végtagú lánnyal?
Csinos, jó alakú lány, 23 éves, barátai nincsenek és eléggé visszahúzódó lett amióta a teljes jobb lábát csontrák miatt amputálni kellett. Viszont nagyon erős lelkileg, optimista, szeret nevetni és nem játssza el, h mennyire nehéz neki pl. nem kér segítséget, hanem megpróbál egyedül mindent megcsinálni. Férfiakat milyen mértékben zavarja ez? Protézist hord és a járásán is eléggé észrevehető, h "vmi" hiányzik.
köszönöm
Van akit zavar, van akit nem!De biztos talál pasit!
Tapasztalatból mondom.
Én néha vagyok protézis nélkül is, de akkor tényleg megy a bámulás...
Nekem volt már nem egy amputált barátnőm és sohasem volt probléma a "hiányosságából" sőt! Szokták mondani, hogy a kevesebb több! ;-)
Remélem nem értettél félre a fentiek alapján...
Egyáltalán nem jelentene problémát, ha újra amputált lány lenne a párom, persze ez nem csak azon múlik! Nagyon fontos a belső érték!
Remélem segítettem a pozitivitásommal! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!