Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednel gyerekes novel?
Mondhatni fiatalok 30as eveikben jaro ferfiak velemenye erdekelne.
29 eves, masok szerint csinos no vagyok. Alakuloban volt egy kapcsolatom (2eve valtam es 6 eves a lanyom), de a pasi "eltunt" egyik naprol a masikra. Kozos ismerostol tudtam meg, hgy a gyerek miatt ( en azt hittem tudott rola, hiszen sokszor volt velem barati talalkozasok alkalmaval ) .
Nem akar olyan not aki mar anya es mas gyereket sem szeretne "nevelni".
Van egy ocsem 27 eves, es azt mondta, hogy komoly kapcsolatott nem tudna maganak elkepzelni egy olyan novel akinek nem tole van gyereke.
Mennyire altalanos nezet ez?
Én nő vagyok, remélem, nem baj, hogy válaszolok.
Szerintem bizonyos életkor felett ez egyre kevéssé probléma. Egy 27 éves nőtlen pasitól ez teljesen normális felfogás szerintem. Egy idősebb, szintén elvált, szintén gyerekkel rendelkező (anyuka neveli) férfinél már nem akadály.
Én nő vagyok, remélem, nem baj, hogy válaszolok.
Szerintem bizonyos életkor felett ez egyre kevéssé probléma. Egy 27 éves nőtlen pasitól ez teljesen normális felfogás szerintem. Egy idősebb, szintén elvált, szintén gyerekkel rendelkező (anyuka neveli) férfinél már nem akadály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!