Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkednél egy lánnyal, de kiderülne, hogy mellrákja volt és le kellett vágni az egyik mellét, tudnál még rá "nőként" nézni? Illetve tudnád szeretni megcsonkítva is, vagy szégyellnéd?
Csak őszintéket kérek, most hagyjuk, a tapintatott.
Köszönöm! Kort is kérek szépen.
én inkább fenék párti vagyok ha testiségről van szó :) szóval nem zavarna szexuális értelemben...nem azt mondom, hogy nem venném észre, de nem zavarna...és az ismerkedés és a párkapcsolat nem ennyin múlik szerintem...barátnőmnek meg van mind2 melle mégis csak előjátéknál izgatom, pl csak úgy az utcán vagy társaságban nem kezdem el markolászni...a nő nem attól nő, mert van 2 melle...és nem is a melle miatt kell szeretni...szóval nem lenne kizáró ok nálam ha ismerkednék...
21F
Szerintem annál életerősebb lenne szóval még lehet hogy hajtanék is rá, mondjuk elég beteg fantáziám van ;)
Amúgy meg olvastam valahol hogy régen volt olyan nomád nemzet ahogy a nők direkt levágták az egyik mellüket hogy jobban tudjana íjjászkodni. Egyedül esztétikai hátránya van de mivel én fenéz beállítottságú vagyok így nem zavarna.
Üdv
Én úgy tudom, hogy ilyen esetekben a TB fizeti a korrekciót.
Csak elméletben írhatok, mert már nős vagyok: ha valaki olyan szinten megfog, hogy ezt a dolgot leszámítva vonzónak találom, akkor biztos tudnám szeretni.
Ezzel nem tudnék együtt élni egy tartós, komoly kapcsolatban.
Sajnos viszolygok mindenfajta csonkítás látványától egyébként is. Esélyes, hogy még merevedésem sem lenne ezzel a tudattal és látvánnyal.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!