Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok duci nő miért állítja be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok duci nő miért állítja be úgy, mintha az ő alkatuk az összes többi felett állna és csak azt látnák nőiesnek a férfiak?

Figyelt kérdés
2015. febr. 6. 21:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha már senki sem ismeri el őket, legalább magukat elismerik. :D:D:D
2015. febr. 6. 21:47
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Komolyan... Mindig estére jutnak a legprovokatívabb kérdések?
2015. febr. 6. 21:48
 3/9 Jázi :) ***** válasza:
81%
Én pont olyanokat ismerek akiket zavar a duciságuk csak lusták tenni ellene. Egyik se gondolja,hogy ők nőiesek lennének a férfiak szemében.
 4/9 anonim ***** válasza:
Sok duci no nagyon szegyelli az alakjat. Jo mondjuk teny, hogy van, aki nem igazan ismeri az onkritikat..
 5/9 anonim ***** válasza:

Igazából sosem érdekelt mások véleménye, ha nekem a sportos tetszik akkor az tetszik, ne foglalkozz velük.

Az ilyeneket hagyni kell, had örüljenek maguknak, elcseszték elhíztak lefogyni nem akarnak vagy lusták vagy néhány nem tud de az nagyon kevés.

2015. febr. 6. 21:49
 6/9 anonim ***** válasza:

És miért fáj az, ha egy duci nő jól érzi magát a bőrében?

Mert ez is egy opció.

Más esetben csak önigazolást akarnak, épp úgy, ahogy a soványak is azt hiszik, hogy csak az ő alakjukkal lehet boldogan élni.

Én meg a normális, egészségesen kinéző alakban hiszek, ezért azon vagyok, hogy ilyen maradjak.

2015. febr. 6. 21:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Senkinek nem fáj, ha jól érzi magát, kivéve ha ez magába foglalja számára, hogy aki vékonyabb nála az "gebe", "csontváz", "anorexiás", "fiús" és még sorolhatnám...
2015. febr. 6. 22:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez gyakran olyankor történik, ha sovány lányok felteszik itt a provokatív kérdéseket, hogy dagadtak-e...
2015. febr. 6. 22:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Mindenki így van vele, a soványak is.
2015. febr. 7. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!