Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok duci nő miért állítja be úgy, mintha az ő alkatuk az összes többi felett állna és csak azt látnák nőiesnek a férfiak?
Figyelt kérdés
2015. febr. 6. 21:47
1/9 anonim válasza:
Ha már senki sem ismeri el őket, legalább magukat elismerik. :D:D:D
2/9 anonim válasza:
Komolyan... Mindig estére jutnak a legprovokatívabb kérdések?
3/9 Jázi :) válasza:
Én pont olyanokat ismerek akiket zavar a duciságuk csak lusták tenni ellene. Egyik se gondolja,hogy ők nőiesek lennének a férfiak szemében.
4/9 anonim válasza:
Sok duci no nagyon szegyelli az alakjat. Jo mondjuk teny, hogy van, aki nem igazan ismeri az onkritikat..
5/9 anonim válasza:
Igazából sosem érdekelt mások véleménye, ha nekem a sportos tetszik akkor az tetszik, ne foglalkozz velük.
Az ilyeneket hagyni kell, had örüljenek maguknak, elcseszték elhíztak lefogyni nem akarnak vagy lusták vagy néhány nem tud de az nagyon kevés.
6/9 anonim válasza:
És miért fáj az, ha egy duci nő jól érzi magát a bőrében?
Mert ez is egy opció.
Más esetben csak önigazolást akarnak, épp úgy, ahogy a soványak is azt hiszik, hogy csak az ő alakjukkal lehet boldogan élni.
Én meg a normális, egészségesen kinéző alakban hiszek, ezért azon vagyok, hogy ilyen maradjak.
7/9 A kérdező kommentje:
Senkinek nem fáj, ha jól érzi magát, kivéve ha ez magába foglalja számára, hogy aki vékonyabb nála az "gebe", "csontváz", "anorexiás", "fiús" és még sorolhatnám...
2015. febr. 6. 22:37
8/9 anonim válasza:
Ez gyakran olyankor történik, ha sovány lányok felteszik itt a provokatív kérdéseket, hogy dagadtak-e...
9/9 anonim válasza:
Mindenki így van vele, a soványak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!