Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajtosmakarónidodoo kérdése:
Felhizlaljam magam?
Figyelt kérdés
Eleg vekonyka vagyok.
Es kiprobalnam a ducisagot, szerintetek meddig menjek el?
Nekem ilyen +10 kilo lenne a cel hogy kicsit hajas legyek. Elkezdtem mar hizni :-) de nem nagyon latszik:( 170 cm\53 kg
Cel kb 65 kg
2015. febr. 6. 20:28
1/10 anonim válasza:
Ha nő vagy akkor ne, ha férfi akkor kezdj el gyúrni
2/10 anonim válasza:
Ha felszeded azt a 10 kg-ot, akkor is fényévekre leszel a duci kategóriától.
4/10 anonim válasza:
Ne hizlald magad.
Ha mégis kell zsírdonor, akkor én adok szívesen.
5/10 anonim válasza:
Szerintem jól teszed, egy nő akkor néz ki nőnek, ha formás, nem pedig úgy néz ki, mint egy gebe kislány. Sok szerencsét! :-)
6/10 anonim válasza:
szerintem ne hízzál!!!!!!!!!!!!!
7/10 anonim válasza:
Max 60-ig. Azt is csak lassan. Nagyon lassan! Különben beszakadozik a bőröd és az életed végéig meglátszik!
8/10 anonim válasza:
szia:)
szerintem ne hizlald fel magad
én 170 cm 59 kg és még így is dagadtnak érzem magam és fogyókúrázom
voltam 65 kg sőt 70 is de nem a legjobb érzés
pláne ha mindennap úgy nézel bele a tükörbe h ajj még mindig zsírdisznó vagyok
szóval én semmiképpen nem ajánlom, hízni könnyebb mint fogyni, lehet ha meghízol, utána betegesen azon leszel, hogy lefogyj...
9/10 anonim válasza:
Szia!
Amíg egészséges határok között vagy, azt csinálsz a testeddel ami boldoggá tesz :)
10/10 anonim válasza:
Hízzál csak nyugodtan :) Én egy csomó nőt hízásra fognék, az se baj ha elve van egy plusszocska, a husi nők nagyon vonzóak szexuálisan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!