Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha teljesen értéktelennek érzem magam a külsőm miatt?
Add fel, ülj be a sarokba és mondd, hogy minden nő egy q... csak mert nem Veled....
Vagy foglalkozz az önértékelési zavaroddal, járj kommunikációt, párkapcsolatot, ismerkedést, stb. tanulni, figyeld akik jobban csinálják és VÁLTOZZ.
Nőként ezt elég nehezen hiszem. A párom kedves és udvarias. DE van tartása. Nem nyafog mint egy nő. Tudja mit akar.
Sokan azt látják a másikból, hogy bunkó és erőszakos. Tudod miért vonzza ez a legtöbb nőt? Mert ezek a fiúk tudják, hogy mit akarnak. A tutyimutyi nem jön be. Azért, mert nem szeretnék én lenni a férfi. Inkább vagyok egyedül, mint hogy még valaki mást is a nyakamba vegyek.
Lehetsz kedves, de akkor is HATÁROZOTTnak kell lenned. És ne add le, hogy Neked majd jó lesz a senkinek nem kellő, mert az tutyimutyiság és messziről bűzlik. Érted? Olyan, mintha szaga lenne és a nők érzik. A viselkedésedről, a testtartásodról, a beszéded dimanikájáról. Mindenről. A metrómegállóban kiszúrom a beállásuk alapján az ilyeneket (igaz, én évek óta tudatosan figyelek).
Szóval tanulj, nézz szét az életben, tanfolyamokon, könyvek között.
Egy átlag kinézetű nő aki nem hitte, hogy neki csak az alja juthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!