Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel érhetem el, hogy egy srác teljesen odáig legyen értem?
Figyelt kérdés
Ötleteket kérek, hogy fülig szerelmes legyen belém !2015. jan. 28. 17:10
1/8 anonim válasza:
Az attól függ...van barátnője? ha nincs akkor rendben...
1. legyél vele kedves
2. nevess a viccein
3. ne legyél egy hisztis liba
4. ne ordibálj vele
5. fenyegesd meg, hogy ha nem hív el randira megátkozod (VICC!!!!!!)
2/8 anonim válasza:
Ha jóképű, pénzes menőcsávó (amit gyanítok), akkor legyél agyatlan plázacica!
Ha normális (amit kétlek), akkor legyél te is normális!
4/8 A kérdező kommentje:
nincs barátnője sokat beszélünk de nem sokat találkozunk mert kolis..nagyon okos(tanult) és csendes amúgy :)
az nem igazán érdekel, hogy pénzes e vagy sem (igazából jól megy a dolga)
2015. jan. 28. 17:18
5/8 Takacs Laszlo 15 válasza:
Akkor hivd el valami kozos programra,csaladi esemeny parade bucsu,vagy csak egyszeruen setalni,vagy uszni hetvegi tanctanfolyam.
7/8 anonim válasza:
Szerintem a családi esemény korai lenne. :D De ha együtt megnéztek egy filmet, ami mindkettőtöknek tetszik trailer alapján, az jó. ^^
8/8 A kérdező kommentje:
Filmet már néztünk egyébként. Köszi a válaszokat
2015. jan. 28. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!