Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Melyik nőt választanátok? Izmos vagy duci? (kép)
Figyelt kérdés
Melyik nőt tartjátok szexisebbnek? Kapcsolatba melyikkel mennétek bele? ( nyilván nem a külső a legfontosabb, de most ez alapján válasszatok)
Ez a nő, aki a többség szerint talán túl izmos: [link]
Vagy ez a nő, akin van egy kis felesleg: [link]
Tudom, egyik alkat sem számít átlag ideálnak, ezért kérdezem.
Egyik alkatot sem kritizálom, függetlenül kérdezem.
Kort és nemet írjatok, ha kérhetem.
2015. febr. 5. 11:51
2/32 ElnökÚr válasza:
Inkább a disznó jobban bejön :)
3/32 anonim válasza:
Én is a malacot választanám ,de csak alkalmilag.
5/32 anonim válasza:
"Kis" felesleg. Nem szeretem a túl izmos nőket, de inkább az első, azonban őszintén szólva egyiket sem.
6/32 anonim válasza:
Fiúk helyében egyiket sem, de akkor már inkább a ducit.
21/L
7/32 anonim válasza:
Függetlenül kérdezel, de nekem a "túl izmos" és a "kis felesleg" azért utal rá, hogy mit szeretnél hallani...
9/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Félreértés ne essék, én egyik sem vagyok, pont, hogy túl sovány vagyok és képtelen vagyok a súly gyarapításra.
2015. febr. 5. 12:05
10/32 anonim válasza:
Egyiket sem! Nem szeretem a végleteket.
A kis felesleg okés lenne, de ez nem kis felesleg.
Egyébként még így is a duci nekem szebb ránézésre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!