Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem érdemes fogynom, mert a pasiknak a duci nők jönnek be?
Figyelt kérdés
165 cm és 95 kg vagyok. És valóban a pasiknál én vagyok a siker, velem akarnak ismerkedni inkább szórakozó és egyéb helyeken, a barátnőmre, aki vékony még rá se néznek sokszor.2015. febr. 5. 22:55
51/53 anonim válasza:
"Az Ön Testömegindexe: 34.9 - I. fokú elhízás
Osztályozás:
Normál 18,5 - 24,9
Túlsúly 25 - 29,9
I. fokú elhízás 30 - 34,9
II. fokú elhízás 35 - 39,9
III. fokú elhízás > 40
Az Ön Ideális Testtömege: 59.1kg
Kívánatos szélső értékek: 50.4kg - 67.8kg"
52/53 anonim válasza:
Elképzelem ahogy két perc szeksz után ömlik rólad a víz és izzacc a melled alatt...bocs de ez nekem túl mobird
53/53 anonim válasza:
Azt mondják, h nagy csomagba jó pakolni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!