Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem érdemes fogynom, mert a pasiknak a duci nők jönnek be?
Duci? :D
Én 175/80 vagyok és izom is van rajtam,nem csak a zsír mert sokat sportoltam/sportolok.
De még így is olyan hasam van hogy néha elsírnam magam a tükör előtt,mert nekem csak ott van felesleg.
Pedig nem szoktak 80kg-nak nézni.
Na mindegy,szóval, legyen önbizalmad meg minden,de te már minden vagy ,csak duci nem!
Nekem is van. Sőt barátom is van.
De azért önkritikám is van. Az sem árt.
Szerintem jól nézek ki, szeretem a testem, nagy kerekded melleimet, nagy popsimat, nagyon sok pasi szereti, sok vékony lány labdába sem rúg a jó pasiknál mellettem, higgyétek el tisztában vagyok a szerencsés adottságaimmal :)
Csak az egészségem miatt szeretnék fogyni, csak félek hogy úgy nem fogok már kelleni jó paliknak
Csak úgy perverz kíváncsiságból freeones csajkeresőben rákerestem 165-170 cm-es, 90-95 kg-os csajokra, íme a lista a "gyönyörűségekről":
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!