Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem érdemes fogynom, mert a pasiknak a duci nők jönnek be?
"hát ha így boldog vagy, minek fordul meg a fejedben, hogy fogyj?"
Egészség miatt, mert tudom, hogy sok betegség lehet emiatt.
A kérdező kommentje:
25 vagyok.
Eddig 2 komoly kapcsolatom volt. Egy 4 éves és egy 3 éves.
Mind kettő izom, magas férfias pasik voltak, mert nekem az ilyen pasik jönnek be.
köszi jóéjt :D
Amúgy ez igen...
Nem tudom hogy csinálják, de sokszor az ilyen kövéreknek van a legjobb pasijuk és komoly több éves kapcsolatok...(több ilyen ismerősöm is van) szóval nem olyan kamu ez szerintem
Nézd, ha kapsz így is az igényeidnek megfelelő srácokat, akkor csak hajrá, így tovább.
Mondjuk én szórakozóhelyeken azt látom, hogy a nálad jóval kevésbé duci csajok nyomulását is szánalmasnak találják a jobb srácok. Az viszont tényleg előfordul sokszor, hogy nem túl rossz képű, de béna fellépésű srácokra, mikor azok már eléggé bepiáltak rányomulnak a duci csajok (odamennek az asztalukhoz, dörgölődznek hozzájuk a tánctéren) és ilyenkor ki tudják használni az állapotuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!