Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nem érdemes fogynom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem érdemes fogynom, mert a pasiknak a duci nők jönnek be?

Figyelt kérdés
165 cm és 95 kg vagyok. És valóban a pasiknál én vagyok a siker, velem akarnak ismerkedni inkább szórakozó és egyéb helyeken, a barátnőmre, aki vékony még rá se néznek sokszor.
2015. febr. 5. 22:55
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
te vagy már a siker a pasiknál xDDD
2015. febr. 5. 23:45
 42/53 anonim ***** válasza:
#40: azért ne mondd azt nekem, hogy nincs ott a listán olyan, aki ne tetszene :p
2015. febr. 5. 23:51
 43/53 anonim ***** válasza:
:D
2015. febr. 6. 00:09
 44/53 anonim ***** válasza:

Hagyjuk mar. Ordas kamu.

Ebbe a kerdesbe par havonta belefutok.

Csak egy dagadt csaj itt eli ki az alomvilagat vagy valami perverz szorakozik.

2015. febr. 6. 00:20
 45/53 anonim ***** válasza:
Azért siker egy férfinek, mert ha egy ilyen dagadt nőre be tud indulni, akkor mindenre be tud indulni, tegát jó farka van annak aki egy ilyenre üzemkész.
2015. febr. 6. 05:20
 46/53 anonim ***** válasza:
Te vagy nekik a könnyű préda
2015. febr. 6. 09:27
 47/53 anonim ***** válasza:
50%
#45: egy kicsit jobban felizgult pali még a vízcsövet is képes megdugni, ahhoz képest egy dagatt luvnya kész főnyeremény
2015. febr. 6. 10:01
 48/53 anonim ***** válasza:
hát én mióta lefogytam kb menekülnöm kell a pasik elől, kövéren a kutyának sem kellettem
2015. febr. 6. 10:34
 49/53 anonim ***** válasza:
94%

Ez a kerdes kamu!

En 168 cm vagyok, 64kg, es az a kategoria, ami teltebb. Voltam 75 kg is ehhez a magassaghoz, es az kover volt. Nem tudom valaki hogy hagyhatja el magat annyira, hogy 95 kg sulyura hizzon.

Sok ferfi szereti a nem vekony lanyokat, de szerintem ehhez a magassagho ennyi kg sok. Ha ferfi lennel, akkor is rengeteg lenne.

Amugy meg 2 komoly kigyurt, sarmos pasival volt komoly kapcsolatod. Ezt szerinted ki hiszi el? Ha valaki, akkor ok azok, akik bomba noket tudnak felszedni. Ellenbem ha amikor veluk voltal nem 164 cm, 60 kg voltal, esetleg.

Szanalmas, ahogyam beszelsz magadrol, es az, hogy ilyesmit feltetelezel. Amugy meg ezt tudod, mert nem irtad volna ki a kerdest.

22L

2015. febr. 6. 10:38
 50/53 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés tényleg csak kamu lehet.

Már, hogy lehetett volna neked két évekig tartó kapcsolatod ilyen pasikkal? A kis súlyfelesleggel rendelkező lányok többsége már azt is csodának tartja, ha egy átlagos, normális fiú akar vele komolyabb kapcsolatot.

És akkor most mondhatnám azt, hogy talán a személyiségedbe szerettek bele... De nem! Ugyanis az itteni írásaid alapján meg merem kockáztatni, hogy a személyiséged még rosszabb, mint a külsőd

"a pasiknál én vagyok a siker, velem akarnak ismerkedni inkább szórakozó és egyéb helyeken, a barátnőmre, aki vékony még rá se néznek sokszor"

"sok vékony lány labdába sem rúg a jó pasiknál mellettem, higgyétek el tisztában vagyok a szerencsés adottságaimmal"

Ilyen beképzelt, fellengző, bunkó stílussal ugyan nem kellenél nekem. Lenézed a vékony lányokat és szerinted te vagy az ász és minden jó pasi utánad nyáladzik. Ha valaki tényleg így gondolkodik, ott már vannak problémák...

Szerintem egy férfi se bírná melletted egy-két hónapnál tovább, nemhogy 3 évig!

Ezért ez a kérdés olyan kamu, hogy kiakad a kamuméter. (És tényleg láttam már én is hasonló kérdést itt szóval ilyen vótmá' is)

2015. febr. 6. 11:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!