Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk miért nem mentek? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk miért nem mentek? L

Figyelt kérdés
Miért nem mentek oda egy olyan lányhoz az utcán aki tetszik és miért nem ölelitek meg?? Közben valami kedveset súgtok a fülébe és utána tovább mentek? Nekem annyira feldobná a naponat, hogy ha valaki ismeretlen fiú ilyet csinálna velem...:) L

2015. febr. 5. 18:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
37%
Te lehet, hogy értékelnéd, különleges vagy. Más meg zaklatásnak venné.
2015. febr. 5. 18:43
 22/28 anonim ***** válasza:
85%
Te lehet örülnél ilyesminek kérdező, de szerintem az esetek 90%-ában egy orbitális nagy pofon lenne a történet vége..
2015. febr. 5. 18:44
 23/28 anonim ***** válasza:
75%
Még ha megnézünk benneteket az se tetszik, nem hogy ez. Biztos jól leordítaná a fejem.
2015. febr. 5. 18:45
 24/28 A kérdező kommentje:

Még nem vagyok 18 de hamarossan az leszek..:)

Én abból indultam ki, hogy a fiúk 90% ápolt és törödnek magukkal. Nem hiszem, hogy ha egy normàlis fiú aki akár duci akár vékony akár izmos ne lenne kedves.. Nekem nem az számítana, hogy hogyan néz ki , hogy hogyan öltözködik meg hasonlók..:)

Jaguár ez a baj , hogy a fiúk nagyrésze ezért nem csinálná meg mert ha utána nem dughatom meg akkor minek mi??...

2015. febr. 5. 18:46
 25/28 anonim ***** válasza:
93%

Persze, hogy nem csinálom meg.

Ha egy lány megcsinálná ugyanezt a férfival, semmi baj lenne, de ha egy fiú egy lánnyal... Ahogy előttem is írták, valószínűleg a rendőrségen kötne ki. (Éljen a feminizmus!)

Ja, és ti, lányok, miért nem csináljátok ezt? Titeket senki sem jelentene fel.

2015. febr. 5. 18:53
 26/28 anonim ***** válasza:
85%

Ez aztán a gondolkodás.

Úgyis egy nagy pofon lenne, utána meg a sikítozás hogy perverz.

Kösz inkább kihagyom.

2015. febr. 5. 18:54
 27/28 anonim ***** válasza:
78%
Mert szarok a pofájukra!!!!
2015. febr. 5. 20:08
 28/28 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok de ha egy ismeretlen srác odajönne hozzám és átölelne akkor valszeg tényleg egy ku**a nagy pofonnal végződne az egész
2015. febr. 6. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!