Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk miért nem mentek? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk miért nem mentek? L

Figyelt kérdés
Miért nem mentek oda egy olyan lányhoz az utcán aki tetszik és miért nem ölelitek meg?? Közben valami kedveset súgtok a fülébe és utána tovább mentek? Nekem annyira feldobná a naponat, hogy ha valaki ismeretlen fiú ilyet csinálna velem...:) L

2015. febr. 5. 18:32
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, akkor írjál rám és én megölellek.:)
2015. febr. 5. 18:37
 12/28 A kérdező kommentje:

Hát ez rajtatok múlik.. Ha engem valaki megölelne és mondjuk olyat súgna a fülembe, hogy milyen szép vagyok vagy hadonló akkor csak mosolyognék és nem tudnék hírtelen mit mondani.. De nagyon jól esne.

Viszont ha olyat mondanának, hogy de megdugnàlak vagy valami akkor lehet én is tökönrúgnám aznilletőt.

2015. febr. 5. 18:37
 13/28 anonim ***** válasza:
Én örülök annak, hogy azt hiszem, hogy szabad ember vagyok. Nem akarok börtönbe kerülni :(
2015. febr. 5. 18:38
 14/28 anonim ***** válasza:
Mert csunya vagyok és tökön rugnának.amugy te sem örülnél ha a rusnya fejemmel ölelgetnélek téged.hidd el...
2015. febr. 5. 18:38
 15/28 anonim ***** válasza:
szerinted illik ilyet ?
2015. febr. 5. 18:39
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

1000-ből te vagy az egyetlen egy, akinek ilyen igényei vannak.

gondolom a korod is bőven 18 alatt van.

2015. febr. 5. 18:41
 17/28 anonim ***** válasza:
Kérdező az te vagy de inkább ne biztasd ilyesmire a srácokat, szerintem a többségnek egyáltalán nem tetszene, ha valami vadidegen fiú letámadná így az utcán.
2015. febr. 5. 18:42
 18/28 anonim ***** válasza:
92%

Lehet, hogy neked jól esne, de nekem miért lenne ez jó, lenne több is a dologból, nem valószínű.

Nekem is jó lenne, ha egy csomó svéd bikinis lány odajönne jól összetaperolni, de mégsem történik meg.

Amúgy mi van akkor, ha egy számodra egyáltalán nem vonzó fiú csinálja ezt veled?

Lehet, hogy benned az a kép él ahogy álmaid hercege ölel meg, de ez közel sem biztos, hogy így lenne.

19/28 anonim ***** válasza:
És szerinted hányan gondolatolvasók, hogy tudják, te mit szeretnél?
 20/28 anonim ***** válasza:
88%
mekkora hülyeség. lány vagyok osztom annyiban a véleményedet hogy jöjjön oda beszélgetni de ha megölelne egy rusnya büdös idegen vagy egy cigány sírva rohannék el
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!