Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért nem mentek? L
Hát ez rajtatok múlik.. Ha engem valaki megölelne és mondjuk olyat súgna a fülembe, hogy milyen szép vagyok vagy hadonló akkor csak mosolyognék és nem tudnék hírtelen mit mondani.. De nagyon jól esne.
Viszont ha olyat mondanának, hogy de megdugnàlak vagy valami akkor lehet én is tökönrúgnám aznilletőt.
1000-ből te vagy az egyetlen egy, akinek ilyen igényei vannak.
gondolom a korod is bőven 18 alatt van.
Lehet, hogy neked jól esne, de nekem miért lenne ez jó, lenne több is a dologból, nem valószínű.
Nekem is jó lenne, ha egy csomó svéd bikinis lány odajönne jól összetaperolni, de mégsem történik meg.
Amúgy mi van akkor, ha egy számodra egyáltalán nem vonzó fiú csinálja ezt veled?
Lehet, hogy benned az a kép él ahogy álmaid hercege ölel meg, de ez közel sem biztos, hogy így lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!