Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért nem mentek? L
Figyelt kérdés
Miért nem mentek oda egy olyan lányhoz az utcán aki tetszik és miért nem ölelitek meg?? Közben valami kedveset súgtok a fülébe és utána tovább mentek? Nekem annyira feldobná a naponat, hogy ha valaki ismeretlen fiú ilyet csinálna velem...:) L2015. febr. 5. 18:32
1/28 anonim válasza:
Mert nem akarom pofán veretni magam, de köszi a tippet :)
2/28 anonim válasza:
Engem meg menthetetlenül tökönrúgnának.
3/28 ElnökÚr válasza:
Mert sikítozás közepette elzavarnátok,és a környéken lévő hős férfiak agyonvernének
4/28 anonim válasza:
1.mert megvernek az utcai suttyók
2.Feljelent a csaj és dutyiban végzem ahol engem fognak ölelgetni a cigányok azt pedig nem szeretném
3.Mert nem illik
4.Mert amúgy se
5/28 aladar12 válasza:
mert a legtöbb csajjal ezt megcsinálom, a lábam között fogom érezni...
a térdeit.
6/28 anonim válasza:
Mert nem akarom, hogy pofán verjenek vagy tökön rúgjanak.
7/28 opened paradise válasza:
Nem vágna a stílusomba és féltem a tökeimet.
9/28 anonim válasza:
Jó ötlet, aztán valami feminista jól kihíná rám a rendőrséget.
10/28 anonim válasza:
Legtöbb esetben ezért pofon járna, plusz még le is bunkóznának.
Fogj egy táblát és állj ki vele valami forgalmas helyre és írd rá "free hugs".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!