Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha ti egy lányt ölelgettek, simogatjátok a haját, közel mentek hozzá, akkor minden esetben akartok valamit tőle?
Az a baj, hogy a fiatal lányok szótárában általában a valamit = a komoly kapcsolattal
Pedig valójában = a szexszel :D
Amúgy ja. ha egy lányt ölelgetek, simogatom a haját, közel megyek hozzá, akkor meg akarom húzni, vagy minimum jó lenne, ha leszopna. Kivéve ha az anyám és a húgom, feléjük másfajta rajongás vezérel.
üdv
Nem, csak elterelem a figyelmét arról, hogy közben egy másik lányt ujjazok a háta mögött..
Na de most komolyan: ha egy fiú ilyet csinál, szerinted csak szórakozásból csinálja? Valószínű akar valamit...csókot, vagy többet, ezt már csak ő tudja. Ha hagyod neki, akkor ki is derül.
20/f
szerintem nagyon ritkán de ki tud alakulni olyan helyzet amikor tényleg nincs ilyen szándék az emberben. Van egy lány barátom, akit kb 10 éve ismerek, és nagyon jó csaj de egyszerűen nem tudok rá úgy tekinteni, hogy jó lenne vele összejönni vagy csak szexelni. Szinte már testvéri viszony alakult ki köztünk amihez szerintem hozzájárult az, hogy amikor jóba lettünk még csak 10 évesek voltunk. Érdekes, hogy sokszor egymással beszéljük meg ha neki az akkori pasijával, vagy nekem barátnőmmel valami van, és ebből meg, hogy ilyen jóban vagyunk sokszor volt már féltékenykedés pedig tényleg sosem volt semmi köztünk.
De mondjuk ez egy szerintem elég ritka eset, és ha most megismernék egy lányt akkor sok esetben az lenne a szándékom amire gondolsz, bár a kérdéset szerint, hogy akarok tőle valamit az bármi lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!