Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők, mit szólnátok ehhez?
Gáz, hogy félvér külföldikkel ismerkedsz.
Az is gáz, hogy anyád 19 évesen ennyire korlátoz.
Mondjuk a tények ismeretében én is ezt tenném...
Nem vagyok szülő, de a sajátjaim nevében tudok nyilatkozni.
Teljesen nonszensznek gondolom, hogy 19 évesen nem enged ismerkedni. Nálunk ez sosem volt gond, annyi volt a kérés, hogy mondjam el, hová megyek és kivel, valamint legyen nálam a telefonom. 19 évesen elengedtek külföldre is, hogy találkozzam egy ott élő magyar fiúval, aki azóta is a párom. :)
Ha nem tettél soha semmi szörnyűséget, akkor szerintem ennyi igazán kijár neked, nem vagy már 14 éves... Mondd meg anyukádnak őszintén, hogy már nagykorú vagy, részben talán felnőtt is, szeretnél ismerkedni, és van egy fiú, aki érdekel. Mesélj róla neki. Mondd anyukádnak, hogy akár mehettek együtt is abba a városba, hogy lássa, ki ez az illető.. A szüleid addig csinálnak valami mást, amíg ti beszélgettek. Valami kompromisszum csak van...
Ahogy látom, anyukádnak nem a fiú félvérségével vagy külföldiségével van baja, hanem azzal, hogy egyáltalán férfiember. Valószínűleg ő az a fajta szülő, aki nehezen fogadja el, hogy a gyereke felnőtt. Próbálj vele beszélni.
Akkor szerintem üljetek le beszélgetni, mert csak idő kérdése és a bizalmatlanság ellentétet és konfliktust fog szülni. Ha véletlenül szerelem lesz a vége talán el is "veszíthetnek" ez miatt. Inkább vállalj fel egy konfliktust, de ne menekülj hazugságokba..
Egyébként ez maximálisan rossz szülői hozzáállás szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!