Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ehhez? Élnétek a lehetőséggel?
Van párom, többször átvert, de megbocsátottam. Van egy férfi kollégám, ugyanez náluk a szitu mondhatni.
Mi elkezdtük megkedvelni egymást, kívánjuk is a másikat. Felvetette nekem, hogy engedjem meg, hogy megmutassa hogyan kell engem szeretni és kényeztetni.
Soha senkim nem volt a párom mellett, eszembe sem jutott ehhez hasonló soha. Most elgondolkodtam. Kíváncsi vagyok, milyen lehet mással szeretkezni, ő többször megcsalt, én egyszer miért ne engedhetnék a kíváncsiságomnak.
Szerintetek éljek vele?
Az életedet és a szerelmedet elpocsékolod valakire aki nem érdemli meg.
Ha engem kérdezel: szakíts és szexelj annyit amennyit csak bírsz. Az nem csak élvezetes, és jó hanem még korrekt is.
Én eleve meg se bocsátottam volna ha már többször átvert, de ez a te dolgod.
Viszont ez nem adok-kapok alapon működik, szerintem.
Ha meg akarod csalni akkor ez a kapcsolat már halott (valószínűleg eddig is az volt csak valami miatt, pl.a megszokás még életben tartottátok), akkor zárd le és kezdj egy új életet, ismerkedj és elégítsd ki a kíváncsiságod, de ezt a módszert én mélyen elítélem, számomra az átverésekre, teljesen mindegy hogy milyen jellegűek voltak a megcsalás nem lehet válasz, de ahogy te érzed.
Így viszont te se leszel különb a párodnál......egy aljas ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!