Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ehhez?
Tudom ez nem ide való kérdés de nem tudtam hova kéne ahol látják is az emberek:)
Na szóval arra gondoltam hogy kéne rendezni egy videót ahol azt vennénk fel hogy szólunk Justin Biebernek (kérlek ha nem szereted ne ide írd) vagy akár másnak hogy gondoljonak a kis országokra is mint pl a szomszédos országok stb:) Persze tudjuk hogy azért nem jön mert nem érné meg neki de próbálkozni szabad:D Na szóval ha elindítanék egy ehhez hasonlót ki lenne benne?:)
16/F
Azt hiszed ide fog jönni?
Látszik, hogy egyáltalán nem vagy tisztában a dolgokkal és hogy még éretlen vagy.
Szerintem ez hülyeség.
És mi van ha ránk gondol? Ő is egy ugyanolyan ember, mint bárki más.
Én ezer százalék benne lennék...! De sajnos úgyse jönne el!!! 4 éve vagyok Belieber és azóta reménykedek hogy eljön de ez eddig csak álom volt..! :))
:((
ennek a nyalas b**inak?? le se fogja szarni hiaba probalkoztok
haha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!