Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Tudom ez nem ide való kérdés de nem tudtam hova kéne ahol látják is az emberek:)

Na szóval arra gondoltam hogy kéne rendezni egy videót ahol azt vennénk fel hogy szólunk Justin Biebernek (kérlek ha nem szereted ne ide írd) vagy akár másnak hogy gondoljonak a kis országokra is mint pl a szomszédos országok stb:) Persze tudjuk hogy azért nem jön mert nem érné meg neki de próbálkozni szabad:D Na szóval ha elindítanék egy ehhez hasonlót ki lenne benne?:)

16/F

2014. máj. 6. 22:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Arrogáns, beképzelt, felelőtlen tuskó. Jobb is ha ott marad, ahol van. Minek gondoljon ő ránk? Ránk gondol aztán mi van? :) Én most per pill Kambodzsára gondolok. Történt valami?
2014. máj. 6. 22:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek kell hogy legyen egy jó oldala:)
2014. máj. 6. 22:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszed ide fog jönni?

Látszik, hogy egyáltalán nem vagy tisztában a dolgokkal és hogy még éretlen vagy.

Szerintem ez hülyeség.

És mi van ha ránk gondol? Ő is egy ugyanolyan ember, mint bárki más.

2014. máj. 6. 23:24
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
Ez jó ötlet:) bár én a videóba nem szállnék be, de ha van valami fejlemény, mindenképpen szólj! :) 15L
2014. máj. 6. 23:25
 5/8 A kérdező kommentje:
2-es tisztában vagyok a dolgokkal jobban is mint te valaha leszel szerintem de ez most mind1.Tudom hogy annak az esélye hogy valóban idejönne nagyo.De nem is ez az elsődleges cél hanem az hogy felhívjuk a figyelmet arra hogy nem csak a nagy országokban kéne koncertezni mert nem mindenki tudja megfizetni hogy kimenjen egy esetleges koncert miatt és hogy lehet veszít a pénzéből de még így is ott lesz a leggazdagabbak között.Ennyi
2014. máj. 7. 08:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Én ezer százalék benne lennék...! De sajnos úgyse jönne el!!! 4 éve vagyok Belieber és azóta reménykedek hogy eljön de ez eddig csak álom volt..! :))

:((

2014. jún. 25. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:

ennek a nyalas b**inak?? le se fogja szarni hiaba probalkoztok

haha

2014. jún. 27. 23:54
 8/8 anonim válasza:
Justin Bieber hiába akarna jönni , a "főnök" sajnos nem ő.
2016. aug. 18. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!