Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha egy pasi szobájában ilyen vagy ehhez hasonló ágyat találnátok?
Figyelt kérdés
Normálisnak tartanátok, tetszene, hogy nem olyan átlagos, vagy esetleg egyből arra gondolnátok, hogy lehet nem is a nőkhöz vonzódik? :D
2014. aug. 6. 20:59
3/7 anonim válasza:
Semmit. Egy ágy az ágy, kinek mi a kényelmes, szimpatikus. Meg úgyse lenne több a dologból, úgyhogy az is mindegy, hogy meleg-e.
4/7 anonim válasza:
Nekem tetszik. Nem gondolnék arra.
5/7 anonim válasza:
úúúú...erről nekem egy nagyon fura bájgúnár jut eszembe, nem tetszene. nem arra, hogy gay, hanem hogy piperkőc. 26l
6/7 anonim válasza:
lehet, hogy azért, mert idősebb vagyok, de egy sármos, jóvágású, stílusos férfi jut erről eszembe, aki tudja, mi a jó és élvezi az életet.
36/n.
kb. mint Pierce Brosnan a Thomas Crown ügyben. mmmmm, a legjobb.
7/7 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszene. Nem tudom miért,de bejön az ilyen stílusú ágy :D 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!