Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bele zúgtam az egyik barátomba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele zúgtam az egyik barátomba és elmondtam neki, most mit tegyek? (meleg)

Figyelt kérdés
Az egyik barátom hetero, azt mondta hogy nem akar többet látni és nem tudja hogy képes lesz e rá. Ha tudom hogy ez lesz, nem mondtam volna el. Egyáltalán mi értelme van így élni, a közös baráti társaságunkaz is elfogom veszíteni meg mindent :(
2015. febr. 2. 21:51
1 2
 11/18 moonlightsentinel ***** válasza:
97%
#11 Mert te talán szerzetes vagy, hogy mindig minden erkölcsi normát betartasz? Ne hülyíts és ne játszd a szentet...
2015. febr. 3. 06:58
 12/18 A kérdező kommentje:

Hát a helyzet eddig elég rossz, mivel még nem volt időm találkozni ezért csak neten beszéltem a barátaimmal erről ami az egyik legrosszabb megoldás de sajnos a haveromnak akibe szerelmes vagyok eljart a szája..

Csalódtam benne nagyon. Az egyik barátom közülük viszont rám írt hogy előbb is elmondhattam volna és azt momdta hogy őt nem érdekli, és fog velem találkozni így is.

De most ezzel mit csicsináljak, akit már régóta szeretek az nem lehet az enyém soha és még utál is és egy pszichopatanak néz...

2015. febr. 3. 08:08
 13/18 anonim ***** válasza:
92%

Te 57%-os mi a rákért látogatsz meleg témákat? Ki a fszom kíváncsi a hülyeségeidre? Nevetség tárgya vagy, vedd észre.:)

Mielőtt írsz újabb gyökérséget, ülj le a sarokba, és várd meg, míg elmúlik a késztetés. Azzal ártasz a legkevesebbet magadnak.

2015. febr. 3. 08:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Félreértetted a jeleket. Ez inkább azért kellemetlen helyzet, mert ő egyben barátod is volt. Van még sok-sok helyes, intelligens, meleg srác. Ne csüggedj! Nyilván egy ideig búsulni fogsz miatta. Gondolj bele, ha nem nyílsz meg előtte, akkor felőrölt volna a kétség. Elég szemét alak, hogy beszélt a másságodról a barátoknak. Biztosan lesznek akik kiállnak melletted ;)
2015. febr. 3. 10:35
 15/18 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2015. febr. 3. 16:42
 16/18 A kérdező kommentje:
19 évesek mindketten meg a barátaink is plusz mínusz egy
2015. febr. 3. 16:50
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt igaz barát ennyi.

Egy igaz barát feltétel nélkül szeret történjen veled akármi ha meleg vagy ha nem.

Mivel szereti a személyiségedet ezért mit sem változtat ezen az ,h meleg vagy.

2015. febr. 3. 18:07
 18/18 devecsering válasza:

Lehet, hogy már nem releváns a válasz, de a fentieknek igazuk van. Most derül ki, ki az igaz barátod. Én novemberben coming outoltam, már több, mint a fél suli tudja. Az osztálytársaim hihetetlen megértőek, segìtenek ha kell. Akibe szerelmes voltam (egyik osztálytársam) neki elmondtam, hogy szeretem. Igaz, hogy 3 hétig nem beszélt velem, de azóta újra a régi, szinte a legjobb barátok lettünk, az életemet is rábíznám. Neked is csak 1 ilyen emberre van szükséged :)

Sok sikert a továbbiakban :) 16/f

2015. febr. 24. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!