Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A haveromnak elmondtam hogy...

A haveromnak elmondtam hogy meleg vagyok. Vajon feldolgozza egyszer? Vagy soha többet nem áll majd szóba velem.

Figyelt kérdés
2014. aug. 26. 17:58
 1/10 anonim ***** válasza:
sajnos nem látunk bele a barátod fejébe
2014. aug. 26. 18:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen sajnos. Egy helyen dolgoztunk,aztân ő elment s most ùjra vissza jőnne. Ettől tartok egy kicsit mert nem akarok ùjra abban a kiélezett helyzetben lenni. Azt mondta tőbbet làtni sem akar viszont nem miattam ment el. Örültem hogy elment mert ìgy nyugodtabb voltam s most lehet kezdődik minden előlről. Igazàbol nem ezt a reakciòt vàrtam tőle ennyire nem ezt
2014. aug. 26. 19:35
 3/10 anonim válasza:
Egy havertól soha ne is várj többet... Az nemfog kiállni veled ha nincs érdeke benne. Egy barát meg már más tészta.
2014. aug. 27. 08:50
 4/10 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag ez nem egy haver,hanem egy kényszerkapcsolat volt.(Munkahelyi jópofi),nem kellett volna elmondani.

Amúgy meg nem kell vele foglalkozni.Ha szemétkedni fog veled,akkor is ő hátrányban van,ő ment el egyszer a munkahelyről,most meg visszamegy.(az ilyet nem igazán szeretik egy melóhelyen),szóval neki most be kell húznia fülét-farkát,szóval nem hinném,hogy problémát akar magának.

2014. aug. 27. 10:32
 5/10 A kérdező kommentje:
Először is kőszi a valszokat. Volt idoszak mikor azt hittem ő is az. Sőt meseltem rola ismerosomnek es szte is fura jelek vtak. Annal azert robb volt mint munkahelyi bratyi.. Annyira megismertem hogy tudjam normalis ember, de vmi mindig is furcsa volt a viselkedeseben, a nézésében.. Ő diàkkènt dolgozott nàlunk s most àllandòra akar jönni. Lényegèben nem bàntott sem szavakkal sem a viselkedesevel. Egyszeruen nem szolt hozzam tobbet. Tudtam h ez is benne lesz a pakliban. De annyira szamitottam h szemtol szembe tudunk par szot valtani meg mert miattam nem kellett szagyenkeznie
2014. aug. 27. 15:57
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem kell vele foglalkozni.

Ez egy ilyen ember.Korlátolt,egyszerű,mint a föld.

A munkahelyen meg nem barátkozni szokott az ember,ezt neki is el kell fogadnia.

2014. aug. 27. 20:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Igazad van..
2014. aug. 28. 00:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Lehet tetszel neki, csak ő meg a tagadás fázisban van. Amikor megtudtam a barátomról, hogy meleg, gyűlöltem, aztán összegabajodtunk, voltam vele többször, utáltam magam érte, egyszer viszont beszélgettünk, olyan érveket hozott fel, amikkel megnyugtatott, azóta együtt is vagyunk

Szóval bármi lehet

2014. szept. 2. 21:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem igazàn értem... Akkor ti együtt vagytok? Hogy lehet az hogy valaki ennyire tagad?? Rögtön letiltott a közössègi oldalàròl! A reakciòjàt persze oda fejtette ki előtte. Ès szemèlyesen egyâltalân nem beszèlt velem. Igazàbòl nem értettem hogy miért... Elfogadom fogadtam a döntèsét de nem sok dolog van amit mai napig nem èrtek s nem tudok ràjönni... Kértem ne mondja senkinek ès azt meg is tette. Mèg közös ismerősünknek sem mondta el. Azt tudom egészen addig kereste a tàrsasàgom mìg el nem mondtam neki. Csak egyet kérdezett ki tudja mè rajta kivül. Mondtam h senki a környèken... De mègis ìgy döntött h kizàr az èletèből. Èn egyszerüen csak baratként akartam őt ès mivel rendesnek hittem nem akartam âtverni azért mondtam neki. De ennek màr fél ève egyèbkènt u.h. Nem hinném hogy vàltozni fog. Az tèny h 4 èv van köztünk. Ő 21 èn 25.
2014. szept. 4. 19:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem kell vele foglalkozni.
2014. szept. 4. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!