Felvállalt melegként milyen bánásmódra számíthatok egri főiskolásként?
Én is Egerbe jártam:)
A szakomon még egy fiú volt,aki meleg.
De ezt nem tudtuk egymásról,illetve én sejtettem,hogy ő az.De szerintem ő nem rólam.
Azóta megtaláltam rómeon is.
Igazából nem sok közös volt bennünk,de lehet ha tudta volna,hogy én is meleg vagyok,akkor jobban közeledik felém,barátilag.
Amúgy volt vagy 3-4 csaj,akikkel nagyon jóban volt,szerintem nekik elmondta.De úgy a szakon nem volt felvállalva,meg rólam sem tudta senki.
Max páran sejtették vagy gondolták róla.De ilyet fősulin már nem kérdeznek az emberek.Azért ez nem egy középiskolai szint.Felnőtt emberek járnak oda,akik nem tolakodnak mások életébe.
A felettünk lévő évfolyamban is volt egy fiú,akin totál látszott is,szerintem róla is tudta mindenki,de nem igazán volt ez beszédtéma.Gondolom csak azokkal beszélt a magánéleti dolgokról,akikkel jóban volt.
Melyik karon leszel?:)
Amúgy a világ így működik,mindig kellenek úttörők:)
Ha mindenki meghátrálnak,akkor sosem lenne fejlődés.
Amúgy,ha lenne kapcsolatom sem nagyon mutatnám ott be,heteróknál sem mindenki beszél erről.Persze vannak olyanok is,akik egy szakon vannak,ott találnak egymásra,aztán nyalják-falják egymást.Úgy idézőjelben.
Amúgy,ha nem egy szakon vagytok a pároddal akkor szinte felesleges is.Úgy sem találkoztok sokat napközben,csak otthon,albiban vagy koliban,nem tudom.
Mondjuk én soha nem mentem volna koliba,heteró fiúk közé.
A melegek szerintem inkább albérletbe mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!