Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek hozzá? . (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek hozzá? . (lent)

Figyelt kérdés
Hát most járok egy fiúval de még nem smároltunk meg semmi...az osztályba a pasim barátjáék már le is feküdtek és beszámolnak róla-.-..én meg elég kényelmetlenül érzem magam hogy köztünk egy csók se volt,és tudom hogy ez őt is zavarja.. az lenne a kérdésem hogy hogyan kezdjek hozzá,hogyan közeledjek felé??..mivan ha ő mégse akarja és csak égek majd??vagy most kérdezzem meg hogy smárolunk?XDaz olyan gáz...HELP NEKEM...xD 14/L
2010. febr. 9. 16:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak természetesen, ne tanulj be semmi szöveget.Például kérdezd meg hogy milyen órája lesz, vagy nem tudja e mikor csengetnek ki mert elfelejtetted.
2010. febr. 9. 16:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez ne a te problémád legyen ebben az esetben meg kell várnod amíg a srác kezdeményez én 19 éves vagyok és csak a 4. randin vette a bátorságot h lesmároljon pedig az én koromban már az első randin divat...
2010. febr. 9. 16:23
 3/10 anonim ***** válasza:
szerintem terhes vagy
2010. febr. 9. 16:27
 4/10 A kérdező kommentje:
..:D oksa...akmégvárok;)
2010. febr. 9. 17:25
 5/10 A kérdező kommentje:
hát hallod csak is... mivagyokén??!!:D
2010. febr. 9. 17:28
 6/10 anonim ***** válasza:
szerintem .. smárold le.
2010. febr. 9. 19:37
 7/10 anonim ***** válasza:

de komolyan ez nem olyan nagy dolog ne idegeskedj rajta annyit.. de hogy járhatsz valakivel akivel még sose csókolóztál ?:/

vagy csak úgy volt hogy megbeszéltétek hogy járjunk? jaja. oké akkor járunk ... ? vagy hogy ?:D én nem értem ezt.

am előző voltam

2010. febr. 9. 19:39
 8/10 A kérdező kommentje:
am hát nem csak még 1 hete járunk kb...
2010. febr. 9. 20:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Majd kezdeményez a srác, ne aggódj. Az meg elég elszomorító, hogy egyes emberek már 14 évesen élnek nemi életet. Te ne légy ilyen!
2010. febr. 11. 07:32
 10/10 A kérdező kommentje:
őő nyugi én tuti nem leszek ien ..xD
2010. febr. 11. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!