Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés
Msnre felvettem egy lányt 1x beszéltünk, de csak keveset. Most újra szeretnék irni neki, csakhát félek hogy beégek. Tudtok jó tippeket adni hogy hogyan kezdjem el a beszélgetést?
2010. máj. 15. 11:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
32%
Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak. Dialógusunk kontinuitása így megszakad. Nem jön létre az argumentumok szintézise.
2010. máj. 15. 11:53
 2/14 A kérdező kommentje:
érthetőbben ha lehetne :-D
2010. máj. 15. 11:54
 3/14 anonim ***** válasza:

heló én lány vagyok ez nagyon aranyos volt :-)

miért ne irhatnál neki? én biztos örülnék a helyében

a beszélgetés meg majd elkezdődik de ezt a dumát hogy

" szép az idő meg ilyenek mellékeld .." csak spontán társalogjatok SZERINTEM én is cseteltem már sokszor idegen fiúkkal és eleinte ha nehezen is de a közepére már úgy beszélgettünk mintha 1000 éve ismernénk egymást

szóval csak nyugi ( a fiúk olyan félénkek ) puszi

2010. máj. 15. 11:55
 4/14 A kérdező kommentje:
idegen lányoknak merek irni, azt a lányt akinek irni akarok őt meg suliba látom szóval ezért nem merek irni neki, mert félek hogy belebukok
2010. máj. 15. 12:01
 5/14 anonim ***** válasza:
az előző vagyok, ő ismer téged?
2010. máj. 15. 12:02
 6/14 A kérdező kommentje:
látásból biztos, első beszélgetéskor adtam neki képet szóval felismerhet a suliba
2010. máj. 15. 12:06
 7/14 anonim ***** válasza:
1etlen mód rá, hogy ne félj. Ő csak egy lány, ember mint te.. Add önmagad, vedd lazán. De, ezt nehéz lesz megértetni magaddal, szval ha nem megy menj és gyakorolj cseten.
2010. máj. 15. 12:08
 8/14 anonim ***** válasza:

hát ha adtál neki képet akkor már mit parázól??

ha akar valamit tőled majd biztos jelentkezik lehet ő is félénk és csak msnen beszélgettek majd de ki tudja hogy sodor benneteket a sors egymás mellé amúgy ha érdekel én is voltam ilyen helyzetben és nekünk nem jött be a személyes találka beszélgetés a suliban, csak a cseten ott udvarolgatott meg minden de ha találkoztunk teljesen elvörösödött és elrohant .szóval majd kialakul nyugi.

2010. máj. 15. 12:09
 9/14 anonim ***** válasza:
jaa hogy nem ismered... Élőben kellene vele megismerkedni, de ahogy látom nemfog menni ha neten nehézségeid vannak. Mondom csak lazán, te vagy a fiú.
2010. máj. 15. 12:10
 10/14 A kérdező kommentje:
oks, köszi a segítséget (tavaly nyáron felvett 1 lány kezdetbe eléggé "szótlan" voltam az msn aztán később meg már napi rendszerességgel beszélgettem vele)
2010. máj. 15. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!