Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért reagál így, ti veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért reagál így, ti veletek volt már hasonló?

Figyelt kérdés

Van egy srác, tudom hogy tetszem neki mert nagyon sokszor figyelt és figyel is.Nem foglalkoztam vele egyáltalán, azért mert nem szerettem volna ismerkedni csalódások miatt, de már szeretnék vele megismerkedni mert rendesnek tűnik.Mostanában már szoktam figyelni és ez feltűnt neki is mert elég sűrűn találkozik a tekintetünk, de valamiért nem mer a szemembe nézni hosszabb ideig.Pl. ma is beszélgettem egyik barátnőmmel és háttal álltam neki és amikor hátranéztem láttam hogy figyel.

L17

2010. febr. 9. 16:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Tetszel neki és szégyellős.
2010. febr. 9. 16:20
 2/14 anonim ***** válasza:
tetszel neki, csak félénk :)
2010. febr. 9. 16:22
 3/14 A kérdező kommentje:
:S Remélem leszólít, bár már volt olyan hogy úgy nézett ki mintha odaakarna jönni hozzám, csak valamiért nem mert.Én nem szeretném leszólítani, úgy gondolom ez a srácok dolga.
2010. febr. 9. 16:32
 4/14 kolosszus22 ***** válasza:
Jah, ne is szólítsd meg, lehet még véletlenül összejönnétek. Nevetséges ez a hozzáállás, látod, hogy tétovázik, pedig tetszel neki, akkor csak azért nem fogsz vele összejönni mert úgy gondolod, hogy az ő dolga, hogy leszólítson!?
2010. febr. 9. 16:37
 5/14 A kérdező kommentje:
Az hogy megismerek valakit és összejövök vele nem ugyan az.Igenis egy fiú dolga hogy leszólítson egy lányt.
2010. febr. 9. 16:40
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:)
2010. febr. 9. 16:45
 7/14 kolosszus22 ***** válasza:
Akkor ne ismerd meg!
2010. febr. 9. 16:48
 8/14 anonim ***** válasza:
hogy szólitson le ha retteg tőle, h mit szólsz hozzá? akkor legalább küld felé egyértelmű jeleket, mosolyogj rá szépen, meg ilyesmi, vagy mikor látod, h néz, látványosan igazgasd magad, mintha tetszeni akarnál neki
2010. febr. 9. 17:32
 9/14 anonim válasza:

nem kell leszólítanod, elég egy mosoly vagy egy pajkos kacsintás. ha nem veszi a lapot hát így járt... mi is sokáig kerülgettük egymást a barátnőmmel míg végre szóba elegyedtünk egymással. ennek vagy egy éve már és azóta is boldogok vagyunk együtt. Hajrá!

19F

2010. febr. 9. 17:54
 10/14 anonim ***** válasza:
és merre felé laksz?? amúgy igen gáz ha a srác nem mer közeledni, bár énis ilyen vok de az más miatt van, nem akarok most komoly kapcsolatot
2010. febr. 9. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!