Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asdnoname kérdése:

Lányok, nektek mennyire tetszenek, a szépen kidolgozott izmos pasik?

Figyelt kérdés

Úgymond hasonlíthatom már magam ehhez az alkathoz, de igazán nyárra lesz hasonló, és azt szeretném kérdezni, ez nektek mennyire vonzó?

[link]

[link]

2015. jan. 31. 16:12
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
77%

hát igen...elég szánalmas öcskös, hogy egyből arra témára térsz rá, hogy neked tizenakárhány nőd volt :)

holott ezt senki nem kérdezte, de te azért csak bedobtad a közösbe, igaz? :D

meg ha olyan kib4szott sok elismerést kapsz az életben a csajoktól, akkor minek még itt is megkapni ez? :D

mondom, ez az egész kérdés, meg a kommentjeid is egy nagy viCC :DD

2015. jan. 31. 17:00
 32/38 anonim ***** válasza:

Vicc ez az egész kérdés.

Úgy sosem akarj kinézni,mint a másik,mivel nincs két egyforma ember.

Mindenkinek mások az arányai,izomtapadásai,csontozata.

Ezért kéne magadat kiraki.

Főleg,ha olyan izmos vagy:D

Amúgy van egy sejtésem,hogy ki vagy.

Te vagy a kis Yuri Boyka rajongó,aki a testépités kategóriában többször is beégette magát:)

2015. jan. 31. 17:05
 33/38 anonim ***** válasza:
látványra szép meg jó, nem mondom, hogy nem nézném meg. de nekem a macisabb alkat jobban bejön:)
2015. jan. 31. 17:05
 34/38 anonim ***** válasza:

33, akkor nemsokára nem fogok neked tetszeni...

Ha minden igaz én is izmosodom és egyre vékonyabb és izmosabb leszek idővel. De csak mert úgy jobban érzem magam, ha nincs rajtam felesleges zsírból ennyi. Nem érdekel kinek tetszik és kinek nem. Így se érdekes igazán. Mondjuk azért így is van akinek tetszik a szerintük kedves arcom, a szemeim és a személyiségem. De nem is akarok senkire hasonlítani. Ráadásul nehéz dolog ez, simán vissza jöhetnek kilók idővel, akkor meg az a csaj aki a vékony énemet szereti meg, az dob, mert ronda lettem? Szóval két teljesen más irányba akarunk elmenni. De a terelés helyett válaszolhatnál tisztességesen a téged kritizáló embereknek...

2015. jan. 31. 17:23
 35/38 anonim ***** válasza:

És ez kit érdekel?:o

2015. jan. 31. 17:30
 36/38 anonim ***** válasza:

35, talán a kérdezőt kéne érdekelnie...

De úgy néz ki beégette magát és lelépett...

2015. jan. 31. 17:35
 37/38 anonim ***** válasza:

Nekem személy szerint ez túl sok, de mindenkinek más az ízlése. :)

23/L

2015. jan. 31. 18:59
 38/38 anonim ***** válasza:
46%

Aaaaa igen ez már igen :)))

elfogadnám.

2015. jan. 31. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!