Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asdnoname kérdése:

Lányok, nektek mennyire tetszenek, a szépen kidolgozott izmos pasik?

Figyelt kérdés

Úgymond hasonlíthatom már magam ehhez az alkathoz, de igazán nyárra lesz hasonló, és azt szeretném kérdezni, ez nektek mennyire vonzó?

[link]

[link]

2015. jan. 31. 16:12
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a kepen a csavo nem natural, de ez meg hozhato forma. Azert annyira nincs brutalis tomege, es nem mondanam, hogy nagyon szalkas.

Amugy jo, nekem bejonnek az izmos pasik. :))

L

2015. jan. 31. 16:43
 22/38 anonim ***** válasza:

Most akkor hogy is? Aki nem tartja jónak ezt az alakot, az irigykedik, aki meg jónak tartja, az a mérvadó?

Dicsekedni jöttél vagy érdekel mások véleménye?

Amúgy szerintem ez túl sok, egy kemény sportolónak nem választás kérdése és tetszésé hanem így kell lennie. Így ha tetszik másoknak ha nem, akkor is a testéből él, aminek rengeteg erejének kell lennie.

De egy átlagember ha ilyen akar lenni, akkor általában kompenzál, te melyik vagy?

2015. jan. 31. 16:45
 23/38 Költőnő? ***** válasza:
nekem ez már sok(k)
2015. jan. 31. 16:50
 24/38 anonim ***** válasza:
Nem értem mit akarsz ezzel a kérdéssel kérdező! Ha itt hencegsz, hogy 11 nőd is volt (ha igaz), akkor nyilván tudod, hogy sok nőnek vonzó az ilyen test, ami a képen van. Hogy a tied vonzó-e, azt nem tudni, mindenesetre elgondolkodtató, hogy miért nem a sajátod raktad ki, ha ennyire jónak tartanád.
 25/38 anonim ***** válasza:
ez az egész kérdés meg a kérdező is egy nagy viCC :"D
 26/38 anonim ***** válasza:
2015. jan. 31. 16:51
 27/38 anonim ***** válasza:

jah de a sajátját nem merte felvállalni, csak valami netes gyurma gyuri képet rak fel..

persze majd nyárra ahaa jól van várjuk a fejleményeket :D

2015. jan. 31. 16:52
 28/38 A kérdező kommentje:
Nem értelek titeket emberek, csak egy véleményt kérdeztem, nem oktatást a testépítésről, se arról, hogy ezt natúran lehetetlen :) Egyébként ez az ember Scott Adkins egy híres szinész kisgyerekkora óta a harcművészetnek szenteli az életét, na meg a szinészkedésre :) Nemhiszem, hogy lőtte volna magát, de most ez a legkevesebb, én csak egy véleményt kérdeztem, hogy megfelelő-e ez a test vagy sem, annyira szánalmas már ez a mai világ, de komolyan
2015. jan. 31. 16:53
 29/38 A kérdező kommentje:

Dr. Zsírvágó *

Megsúgom neked mellesleg, legyen úgy ahogy te mondod :) Gyakori kérdésen akarok sztár lenni!

2015. jan. 31. 16:54
 30/38 anonim ***** válasza:
53%

"Úgymond hasonlíthatom már magam ehhez az alkathoz, de igazán nyárra lesz hasonló"

Inkább ez volt a szánalmas.:D

Miért nem csak simán azt kérdezted meg, hogy tetszik-e ez az alkat ami a képen van. Mert így nagyon nevetségesre sikeredett! :D

2015. jan. 31. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!