Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asdnoname kérdése:
Lányok, nektek mennyire tetszenek, a szépen kidolgozott izmos pasik?
Figyelt kérdés
Úgymond hasonlíthatom már magam ehhez az alkathoz, de igazán nyárra lesz hasonló, és azt szeretném kérdezni, ez nektek mennyire vonzó?
2015. jan. 31. 16:12
11/38 anonim válasza:
Hány privit kaptál édes szőlő?
12/38 anonim válasza:
Ez egy verseny gorilla"túl sok a jóból.
13/38 A kérdező kommentje:
Szúrni sose szúrtam magam, se danabol se semmi:) Csak tömegnövelő, és kreatin és fehérje meg vitaminok
2015. jan. 31. 16:25
14/38 kendrazoltan válasza:
xD mókás kis cyber-alfahím lehetsz te kérdező....
Ez a "nyárra ilyen lesz" megnevettetett xD
16/38 A kérdező kommentje:
Akkor ki helyesbítem :) Nyárra ez a cél:) egyébként 88kg vagyok mikor 2 napja mértem magam, és 184 centi
2015. jan. 31. 16:32
17/38 anonim válasza:
Egy ilyrn formát elértél naturálban?
Akkor te valami genetika szőrny vagy...
Ha így néznél ki,akkor magadat raknád ki...logikus.
A testépítés kategóriában százszor tisztázva lett,hogy nem naturál.
18/38 kendrazoltan válasza:
Ha a méret megvan akkor onnantól a kaja a kulcs...én 18 évet küzdősportoltam, 191cm vagyok és jelenleg 97kg, a méret bőven megvan, de ennyire sosem leszek letisztult, mert a kajára egyszerűen képtelen vagyok annyira figyelni, amennyire kellene...amúgy pedig: Boyka az Isten ;)
19/38 A kérdező kommentje:
Én sem azt mondom, hogy fullra egy ilyen alkatom van :D Csak hasonlítanak az arányok, és igen kajával, és étrend kiegészítővel meg vitaminokkal igenis ellehet érni, nekem nemkell megmagyarázni
2015. jan. 31. 16:38
20/38 A kérdező kommentje:
És, ha azt állítod én kamuzok egy gyakori kérdések oldalon ahol értelme se lenne ,akkor küldök privátban magamról is képet :D
2015. jan. 31. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!